Lettország-Portugália 9.6.

Labdarúgás, péntek, 2017  Június 9, World Cup 2018 kvalifikálás, 20:45

A lettek 5 lejátszott párbajból eddig csak 3 pontot szereztek, ez a szerény 1:0 győzelemért volt Andorrában. Ezután jött a 4 vereség, 0:2 a Feröer-szigeteken és a magyar fiúk ellen, 0:1 a svájci focosták elen és végül 1:4 a portugálokkal. Lettország alapvetően már csak a becsuletéért játszik, nem úgy gondoltam, hogy a verseny elején talán magas ambiciói lettek volna, inkább csak hogy jobb eredményeket vártak olyan csapatok ellen, mint a Feröer-szigetek.A csapatban ismert arcok is megjelennek, a támadásban nagy valószínűséggel megtaláljuk Valerijs Sabalát, vagy Davis Ikauniekset. Lettország nem szokott gyakran játszani előkészítő párbajokat sem, egyet ugyan játszottak, de ezt 4:1 elveszítették Grúziában. A táblázatban csak az 5. helyen vannak, otthon még nem nyertek és nem szereztek egy gólt sem.

A portugálok, akik a jelenlegi európai bajnokok, egyértelmű céllal érkeznek a párbajra. A nyitó párbaj után Svájcban meg kellett nekik szokni a 2. helyet a táblázatban és az esetleges vereség nagyon megnehezítené a helyzetüket a versenygésben a selejtező utolsó körében,amikor a riválisát otthon vendégli majd. Az említett vereség után a portugálok összeszedték magukat és 6:0 győztek Andorra és a Feröer-szigetek ellen. A magyar fiúk 3:0 kaptak ki és a Lettek 4:1. Egyesek azt állítják, hogy a csapat Cristiano Ronaldon függ, aki most a lettek ellen talán nem is fog játszani, de ezeket a spekulációkat nem kell figyelembe venni, mivel szombaton a portugálok Ciprus ellen játszottak baráti találkozót, Ronaldo nem játszott, és így is győztek. Nagy áttekintéssek 4 gólt szereztek, és ha jobban vigyáztak volna a befejezésekre, több is lehetett volna a gól. És nem is beszélve arról, ha Ronaldo a gyepre lép, és a szezon utolsó párbajában esetleg jómaga hactricket szerez.

Ezért nem is érdemes fogadni a portugálok győzelmére, túl alacsony szorzókat írtak ki a bukmékerek, inkább a gólok számára fogadok, legalább 2,5 gólt láthatnak a nézők a párbajban, aki bátor, több gólra is fogadhat jobb oddsokkal.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2,5 gólt szerez a két csapat – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,45

Rate the review