Chile-Németország 2.7.

Labdarúgás, vasárnap, 2017  Július 02, FIFA Confederations Cup, 20:00

Lehet hogy meglepetés lesz valaki számára, de úgy gondolom, hogy hasonlóan, mint a csoportban, Chile itt sem legalább nem fog győzni. Már a verseny előtt Chile-t úgy számították, mint jelöltet a címre, de mégis csak Németország számomra nagyobb favorit. Bár a csoportban Chile Németországgal 1:1 döntetlent játszott, sőt, lehet mondani, hogy jobb csapat voltak, mint a jelenlegi világ bajnokok, de például a döntetlenük Ausztrália ellen mutatja, hogy nem hibátlanok. És szintén megtörténhetett, hogy nem jutnak be a döntőbe, hiszen Porrtugáliát csak büntető rúgásokkal verték meg. Egy következő aspektus az, hogy a büntetések miatt elég sok kulcsfontosságú játékos az alapcsapatból hiányozni fog. A védelem pillére Gonzalo Jara most hiányozni fog, hasonlóan, mint Pablo Hernandez, aki szintén játszott a verseny túlnyomó részében. Chile számára minden ilyen vesztesség nagyon érezhető lehet, mert meg kell mondani, hogy Chile tartallék játékosai nem olyan jó minőségben vannak, hogy ne legyen érezhető ez a vesztesség.

Németország azt bizonyítja, hogy jelenleg a labdarúgásban világ szuperhatalom. Az U 21 EB versenyen tegnap Lengyelországban Spanyolországot verték meg 1:0, még én sem nem ezt tippeltem. Joachim Low az elvárások szerint a csoportban külömböző változatokat próbálgatott, és az elődöntőbe Mexiko ellen már a legjobb legénységét küldte. Egyrészből ez jó húzás volt a fiatal srácok számára, akiknek nem voltak még tapasztalatai a vállogatottban nagy versenyekről, de taktikailag is, mert a jó minőségből Németországnak nincsen játékosa, aki  büntetésben lenne. A döntetlenen kívül Chile ellen Oroszországban mindent megnyertek a németek, és azt mondhatjuk, hogy a második félidő után Kamerun ellen már a játékuk precíz és jó minőségű volt.

Németország nagy favorit volt számomra már a verseny előtt, ezért jó szorzóval fogadok a győzelmére döntetlen nélkül, döntetlen esetében visszajár a tét.

A  mi tippünk: Németország  győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,80

Chile-Németország 2.7. 5.00/5 (100.00%) 1 vote