Wolves – Liverpool 21.12.

Labdarúgás, péntek, 2018, December 21, Anglia, Premier League, 21:00

A legelején meg kell mondani, hogy Liverpool a legforróbb jelöltje a bajnoki cím megszerzésére együtt Manchester Cityvel. Ha Liverpool lépést szeretne tartani City csapatával, akkor minden párbajában győzni kellene neki, és eddig ez Liverpoolnak nagyon sikeresen megy. Liverpool már az idén több saját rekordján is felmúlt, hosszú évek után a védelme is elkezdett működni, főleg két férfi van ez mögött, Virgil van Dijk védő és Alisson Becker kapus. Liverpool a történelmében a legjobban lépett az évadba, már ez is mindent elmond, a csapatban nagy a nyugodság, jóllét, és tovább jutottak a Bajnokok Ligája következő szakaszába is. Liverpool most a bajnokságon a teljesítményével szégyenbe hozta a legnagyobb ellenfelét Manchester United csapatát, a bajnokságon hosszú 4 év után győzte le. Végül a mérkőzés 3:1 aránnyal végződött Liverpool javára. Még José Mourinho is megdicsérte a csapatot. A pálya közepén Fabinho-Keita-Wijnaldum uralkodnak, majd a támadásban Salah-Firmino-Mane. Egyszerűen, a csapat nagyon jól működik az idén.

Wolces határozottan az idén nem játszik rosszul, a 7. hely a Premier League zsúfolt táblázatában igazán egy szép eredmény. Wolves elsősorban a három támadójára támaszkodik, ezek  Costa, Jiménez és Bonatini. Ezeket hátúról a spanyol Traoré támogatja együtt Neves-el. Ezek alkotják a csapat gerincét. A csapat az utolsó bajnoki párbajokban sikeres, az utolsó háromban győzött, még az erős Chelsea ellen is. Utoljára Bournemouth csapatát győzte le2:0 eredménnyel. Wolves az idén már megmutatta, hogy erős ellenfelek ellen sem nem probléma gólokat szerezni. Ezt bizonyította Chelsea ellen is, Arsenal ellen is, 1:1 döntetlen volt itt a végeredmény.

A győztest megjelölni talán nem nagy kockázattal Liverpoolt lehetne, de figyelembe kell venni Chelsea nemrégi balsikerét is. Talán ezért is erre a lehetőségre kedvezőbbek az oddsok. Aki nem a győztesre szeretne fogadni, talán az is bejöhet, hogy mindkét csapat gólt szerez.

Liverpool győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,57

 

Wolves – Liverpool 21.12. 5.00/5 (100.00%) 1 vote