Winnipeg Jets – Boston Bruins 28.03.

Jégkorong, szerda, 2018  Március 28, NHL, 02:00

Winnipeg, úgy mint Boszton is egy kiváló szezon közepén vannak. A két csapat eredményei úgy mondván állandó szinten vannak szó pozitív jelentésében az eddigi egész szezonban. Winniegnél ez nagy meglepetés, mert ez nem egy nagy klub, mint Boszton, így ebben a párbajban a klub tapasztaltságára és minőségére fogadok, mint Boszton. Boszton klubjába visszatértek a kulcsfontosságú játékosai, ezek Torey Krug, aki a klub legjobb védője és Patrice Bergeron. Winnipegnél pedig ismét megsérült a jó minőségű védőjük Trouba, aki a gyógyulása után szerezte az egyik kanadai pontot a másik után, Bosztonnál hiányzik McAvoy védő, így ez a vesztesség enyhül. Bosztonnak a Keleti divizióban 104 pontja van, ahol az 1. Tampára csak 2 pont hiánya van, de Boszton 1 párbajjal kevesebbet játszott, mint Tampa. Ez azt jelenti, ha ezt a hiányzó párbajt megnyernék, akkor 106 pontjuk lenne és így Boszton vezetné a Keleti diviziót.

Winnipeg a Nyugati divizióban 102 pontot szerzett, ez a 3. helyre elég, mivel a 2. Vegas Golden Knights 1 párbajjal többet játszott és 103 pontja van. Winnipeg gólaránya 250:196. Az első Nashvillre 5 pont hiánya van, nem valószinű, hogy Nashville ezt az első helyet nem tartaná meg magának. Így látható, hogy a csapat helyzete nehezebb a diviziójában, mint az ellenfele helyzete.

A kölcsönös párbajok azt mutatják, hogy Boszton szép eredményeket ért el az ellenfelével. Például a 2015/16 szezonban Boszton 6:2 győzött, és a 2016/17 szezonban Boszton 4:1 győzött, másképen a többi szezonban inkább döntetlenek voltak, de ez nem jelentős, mivel minden évben változik a csapatok kádere. Tippelni Boszton győzelmére fogok, mivel Krug és Bergeron meggyógyultak és játszani fognak, ezek kulcsfontosságú játékosok a csapat számára, míg hiányoztak, nem ment a gépezet olyan jól, ahogyan kellett volna. Ha Boszton most győzni fog, vezeti majd a Keleti diviziót. A szorzó a győzelmére nagyon kedvező,miért nem kockáztatni egy kicsit?

A  mi tippünk: Boston Bruins győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,90

 

Winnipeg Jets – Boston Bruins 28.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote