Wales-Észak-Írország 25.6.

euro 2016

Labdarúgás, szombat, 2016  Június 25, EURO 2016 nyolcaddöntő, 18:00

És itt van a bajnokság nyolcaddöntője. Ugyan ez a két csapat a barátsági mérkőzésben március 24.-én 1:1 végeredménnyel végződött, de ez nem éppen egy barátságos találkozó, hanem az európai bajnokság nyolcaddöntője! Itt a tovább jutásért harcolnak a csapatok! Waled a csoportját két győzelemmel és egy vereséggel nyerte meg. A gólaránya 6:3 volt, a csapat szerkezete nagyon jól működik, a jétékosai jó minőségűek, akik tudnak gólokat szerezni. Bale eddig a bajnokság legjobb gólszerzője 3 góllal. Wales csapata egyszerűen mindig taktikai játékot játszik bármilyen állással. Kiváló a védelme, nagyon szigorúan veszi a védést. Szintén nagyon jó a fedezete, ahonnan nagy támogatás jut a támadóknak, no és végül a támadók sora, ahol éppen az említett Bale működik, de a csapat nagy támogatásával tud éppen ez a játékos a legjobb gólszerző lenni a bajnokságon.

Észak-Írország a csoportjában a harmadik helyen végzett, és a harmadikok táblázatában a negyedik helyen végzett 3 ponttal. Csak a gólarány döntött, ez jobb volt, mint az albánoké és a törököké. Csak 2 gólt szereztek az utolsó ukránokkal. Elsősorban a csapat jó betonozást mutatott. Lengyelország ellen nem mutattak semmit, Németországgal csak varázslatos 0:1 eredményt ért el. A csapat védelme elégé jó minőségü, teli 2 méteres fiúkkal, igazán nehéz őket kijátszani. Két támadó, Dallas és Washington nevű játékosok, akik gyorsak és be tudják fejezni az akciót.

Az egymásközti párbajok kiegyensújozottak szoktak lenni, eddig 5 volt belőlük, 3 alkalommal döntetlen, 2 alkalommal wales nyert. De most ez lesz a legfontosabb párbajuk, úgy gondolom, hogy Wales fog örülni a végén a győzelemnek. Az írek csak ismét a beton taktikát fogják használni. Walesznek nem szabad habozni, de ugye, minden megtörténhet. Wales győzelmére fogadok én is.

A  mi tippünk: Wales győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,02 szorzóval.