Valencia – Eibar 28.04.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, Április 28, Spanyolország, La Liga, 12:00 

Nézzük közelebről a spanyol La Liga egyik mérkőzését, amelyben Valencia találkozik Eibar csapatával. Valencia az utolsó hetekben nagyon jó teljesítményeket mutat, ezen nem változtat semmit sem az, hogy az utolsó bajnoki körben az erős Atketico Madriddal idegenben 3:2 vereséget szenvedett. A játékuk jó minőségéről meggyőződhetett Betis Sevilla is, amely hazai pályán 1:2 eredménnyel szenvedett vereséget. Említésreméltó az 5:1 győzelme a dupla párbajában Villareal ellen az Európa Liga negyeddöntőjében. Valencia jelenleg a táblázat 5. helyén van, azonban Getafevel harcol a 4. helyért, amely már biztosítaná számára a közvetlen résztvételét a Bjanokok Ligája alapcsoportjaiban. Az évad végéig Valencia már csak 4 mérkőzést játszik, ezért nem engedheti meg magának elveszíteni ezt a párbajt, ha a Bajnokok Ligájára szeretnének gondolni, így a motivációja biztosan óriási lesz.

Az ellenfele Eibat, ez egy olyan ellenfél, amely már az idén nem játszik semmiért. Jelenleg a táblázatban a 13. helyen áll, a kiesés gyakorlatilag már nem fenyegeti, mint már nem juthat jobb poziciókra, ahonnan bejuthatna az európai versenyekre, mivel ezekre már elég sok pontot veszít. Ezen túlmenően Eibar az utolsó körökben egyáltalán nem mutat jó teljesítményeket, amihez az eredményei is megfelelnek. Hiszen már 4 bajnoki körben egymás után ez a spanyol egység nem győzött, sőt, hármat elveszített. És ami még rosszabb, az utolsó körben a gyenge Huescával 2:0, amely csapat jelenleg a táblázat utolsó előtti csapata. Nézzük még Eibar táblázatát idegenben, 17 párbajban 11 pontot szerzet csak 1 győzelemért, 8 döntetlenért. A vereségeiből idegenben szintén 8 volt. A gólaránya 14:28, tehát a gólokat, amelyeket idegenbe szerzett, duplán megkapta. Ebből is látható, hogy Eibar nem veszélyes ellenfél mint vendég.

Tehát összefoglalva, Valencia ha valamit nem hanyagol el, amit remélem, hogy nem, mivel sokat veszíthet, akkor győznie kellene, mivel szüksége van a pontokra.

A  mi tippünk: Valencia győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,46