Tampa Bay-NY Islanders 8.5.

Jégkorong, vasárnap, 2016  Május 08, NHL, 21:00

Tampa Bay Lightnings két győzelem után New Yorkban 3:1 vezeti asorozatot. Hazai közönség előtt így Islanders csapatát ismét megverheti, és tovább juthat. Bízok benne, hogy éppen ez fog történni. Tampa csapata objektíven jobb minőségű, ezen túl szellemileg is jobban áll 2 gygyőzelem miatt idegenben.

Tampa Bay ugyan meglepő módon tétovázott az első párbajban (3:5), de mindent javított a következő 3 párbajban. Mindegyiket ugyanis megnyert, így csak egy kis lépés választja őket a tovább jutástól. Bár Tampa az első párbajt elveszátette, az ellenfelét 36:22 arányban meghódította a lövéseivel. A rosz kezdetére fizetett rá végül is. De ezt már régen el lehet felejteni, a játékosok kiválóan korcsojáznak, és egészében öröm a csapatra ránézni. Különösen Nikita Kucerov érdemel nagy elismerést. Jelenleg ő a legjobb gólszerzőa Play-off-ban. De nem nagyon marad le a csapattársa sem, Tyler Johnson, vagy Ben Bishop kapusaki az utolsó párbajban New York ellen sokat kivédett. Hazai csarnokban a házigazda nagy fölényét várom (a play-off-ban négyet öt párbajból megnyert, mindegyiket rendes játékidőben), akik megteszik az utolsó döntő lépést. Kucerov, Johnson és társai nagyon felbátorodtak, a kínlódó Islanders csapatát meg tudják majd verni. Johnson jelenleg a legproduktívabb játékos a csapatban a play-off-ban, a számláján 12 pont van. Egyaránt a második legjobb gólszerzőa play-off-ban, 4 gólt szerzett, csak Kucerov szerzett tobbet, nyolcat. A play-off 9 párbajában Johnson 17 alkalommal küldte a korongot a kapu irányába, ami 4 gólnál nagyon hatékony lövöldözés, 23,5% hatékonysággal. A csapatban hiányozni fog Steven Stamkos, de azt hiszem, hogy boldogulnak nélküle is.

A győzelem hendikepben a hokiban sem nem szokatlan. Mivel Islanders csak egy lépésre áll a kiesésől, így a párbaj vége felé vad kockázatot várok, amikor elégé valószinű, hogy lehívják a kapust a pályáról szokatlan hosszú idővel a párbaj vége előtt.

A  mi tippünk: Tampa Bay győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,95 szorzóval.

read more: http://xsportwetten.com/unibet

Rate the review