St.Truiden – Mouscron, Július 27

Labdarúgás, szombat, 2019  Július 27, Belgium, Jupiler League, 20:00  

Tegnap kezdődött a belga Jupiler Liga első köre, benne találkoznak St. Truiden és Mouscron. Truiden csapatát jelölték kiemelt csapatnak, de az első kör mindig kiszámíthatatlan,ezért inkább nem is a győztesre fogadok, hanem a gólokra. Szeretem a fogadást, hogy több, mint 2 gól esik, mivel ha pontosan 2 gól van, akkor a tét vissza jár, így a fogadásom nem lesz vesztességes. Erre a fogadásra főleg Mouscron utolsó mérkőzései inspiráltak a tavalyi évadban, igen, ezek az eredmények az évad végéről annak, de mégis csak tanúskodnak valamiről. Az utolsó 8 párbajukban egészen 35 gól esett,ez egy különleges átlag, 4,4 gól egy mérkőzésre. Ha Truiden eredményeit is figyelembe vesszük, itt is sikeresek lennénk a fogadásunkban, mivel minden alkalommal legalább 2 gól esett, és az átlag egy meccsre 3  gól volt. Ha Truiden előkészítő mérkőzéseire nézünk az évad előtt, akkor itt is volt bőven a gólokból. Ismétb az átlag gólok száma 4,4, és legalább 3 volt belőlük egy meccsen. Mouscron előkészítő mérkőzéseiben minden alkalommal legalább 2 gól esett.

A két csapat kölcsönös mérkőzésein minden alkalommal legalább 2 gól volt látható, itt az eredmények, 1:1, 3:1, és 1:1. Az utolsó évadban mindkét legénység a liga alap része befejezése után tovább játszott az Európa Ligáért, és itt is volt bőven gól, Mouscron mérkőzéseiben átlagban 4,1, truiden meccseiben pedig 2,9 gól volt látható. Az utolsó tavalyi meccset Truiden stadionján októberben játszották, ez a házigazda győzelmével végződött 3:1 eredménynel, ez most gazdagan elég lenne a fogadásunkhoz. Nézzünk meg még néhány tavalyi statisztikai adatot, St.truiden a 7. helyen végzett 47 ponttal 30 párbaj után 47:36 gólaránnyal, Mouscron 40 pontot szerzett 33:33 gólaránnyal, ami a 10. helyre volt neki elég, ebből látni, hogy milyen okból Truiden a kiemelt csapat, csupán csak a tavalyi eredményei szerint.

Ӧsszefoglalva, nem a győztesre fogadunk ma, hanem a gólokra, szerintem több, mint 2 gólt láthatnak a mérkőzésen a rajongók, neküknk most nem számít, ki fog győzni.

A  mi tippünk: a párbajban több, mint 2 gól esik  – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál  1,34

 

St.Truiden – Mouscron, Július 27 5.00/5 (100.00%) 1 vote