St.Etienne – Paris SG 13.1.

Labdarúgás,kedd, 2015 Január 13, Franciaország – Coupe de la Ligue, 21:00

Coupe de la Ligue

A házigazdák formája kiváló, tíz párbajból csak egyben szenvedtek vereséget. Franciaországban utoljára október 5.-én szenvedtek vereséget egy hazai párbajban Toulous ellen (15.) 0:1 és azóta csak az Európa Liga párbaján hajtották le a fejüket Dnetropetrovszkban 0:1. A 2015 évben csak nagy nehezen jutottak a Francia Kupán tovább a második ligás Nancy csapatán át (1:0). De szombaton megszerezték a következő három pontot a bajnokságona tizedik Reims gyepjén 2:1 győzelemmel, és így a táblázat harmadik helyére kerültek. Egy ponttal PSG csapata előtt. Például olyan csapatot is megvertek, mint Lyon, amelyet novemberben 3:0 vertek meg. Hazai stadionon 6-3-1 a mérleglése és 14:4 a gólaránya.

Ez a meccs nagyon érdekes lesz, PSG –nek nagyon nehéz dolga lesz. Ellentétben az ellenfelével az utolsó tíz párbajban már háromszor szenvedtek vereséget. A vendégek ugyanis a tavaly címet akarják majd megvédeni és a szombati habozásuk után a vezető Lyonra már négy pont veszteségük van. A párbajt nagyon váratlanul veszítették el Bastiával (14.), mivel még a 20. percben 2:0 vezették a meccset. De az ellenfél a sikeres büntető után nagyon bele jött a játékba, és a játék eredményét megfordította. Emellett 2015 nyitó párbaján a Francia Kupán a kilencedik Montpelliert verte meg 3:0 idegenben. A vendégek vissza akarnak rérni ma a sikeres hullámra.

Az egymásközti meccsekben az utolsó hármat Párizsban játszották, ahol a házigazda volt mindig sikeresebb. Utoljára augusztusban, amikor 5:0 verte meg az ellenfelét, de St. Etieneben az utolsó három párbajuk döntetlennel végződött. Nehéz tehát fogadni a párbaj győztesére, de meg lehet próbálni a megszerzett gólokra fogadni. A párbajban legalább 2,5 gólt látnak a nézők. Sok szerencsét!

A mi tippünk: legálabb 2,5 gólt szerez a két csapat a párbajban – a legjobb oddsok a Betfair fogadóirodánál 2,40 szorzóval