Preston-Manchester United 16.2.

Labdarúgás, hétfő, 2015 Február 16, Anglia – FA Cup, 20:45

FA Cup

Az angol kupa utolsó nyolcaddöntőjén a harmadik ligás Preston hívja ki a nagy rangadót. Az utolsó három párbajban végre sikeres volt, amikor éppen a siker az előző kupa fordulón indította be, amelyben az ellenfél stadionján a harmadik ligából Sheffield Utd. csapatát 3:1 megverte. Azután két bajnoki győzelem következett otthon Coventryvel 1:0 és elsősorban Chesterfieldben 2:0. A párbajban Coventry ellen ismét felvidította a saját rajongóit, akik szeme előtt már négyszer egymás után nem aratott győzelmet. Ma nekik nincsen mit veszíteni és Grayson edző Garnerre fog támaszkodni, aki visszatért a három hónapos távollétről térdsérülése miatt.

A vendégeknek ma ki kellene egészíteni a tovább jutó nyolcast, de ez nem lesz valami könnyű dolog. Van Gaal edző rendelkezésére áll szinte az egész káder, de Van Persie vagy Carrick nem indulása néhány ráncot csinálhat a homlokán. De november 8. –tól a csapata otthon csak egyetlen párbajt veszített el a negyedik Southamptonnal, de egyúttal meg kell mondanom, hogy a párbajaiban idegenben nem olyan nagyon sikeres. Már az angol kupán is leégett a negyedik ligás gyeppén Cambridgban, ahol csak egy gólnélküli döntetlent harcolt ki magának és a tovább jutását csak egy következő párbajban tudta magának bebiztosítani a saját stadionján. Ezt ma határozottan majd el akarja kerülni. United jobb csapat, kipihenten fognak játszani, nemk kell aggódni a győzelmükért. Egymás között a két csapat 50 éve találkozott. A maiban egyértelműen United a rangadó.

Lehetne még spekulálni a tippekkel, hogy legalább két gólt szerez a két csapat a párbajban, illetve, hogy mindkét csapat gólt szerez, ugyanis mindkét lehetőség nagyon valószínű. Tessék csak fogadni!

A mi tippünk: Manchester United győzelme – a legjobb oddsok a  Bet365 fogadóirodánál 1,47 szorzóval