Portugália-Franciaország 10.7.

euro 2016

Labdarúgás, vasárnap, 2016  Július 10, EURO 2016 döntő, 21:00

Ma találkoznak az ERO 2016 döntőjén ahazai Franciaország Portugálával. Portugália az első hat párbajban döntetlent játszott rendes játékidőben és nem túl meggyőző teljesítménnyekkel mutatkozott be ezen a versenyen. Azután az elődöntőben megverte Waleszt, amely Aaron Ramseyel volt meggyengítve. A portugálok határozottan nem győztek meg arról, hogy megérdemlik a döntőbe jutni. Annak ellenére, hogy 2 : 0 győztek. Wales a párbaj egész játékidőjében a saját felén játszott, semmi ötlettel a támadásra. Azuán két gólt kaptak, és erre be is fejeződött a párbaj. Arra fizettek rá, hogy nem tudtak vigyázni  portugália sztárjára Cristiano Ronaldora. Ez úgy gondolom, Franciaország esetében nem fog megtörténni, mert Cristianot az egész játékidőben legalább egy védő őrizni fogja, és így nem lesz neki annyi tere végrehajtani az ötleteit. Mellesleg, Franciaország védelmén keresztül nem lesz könnyű ezeket megvalósítani.

Másrészt Franciaország nagyon szép csoportba jutott, atután a selejtezőben sem nem találkozott igazán nehéz ellenféllel, azonban meg kell jegyezni, hogy Islandot 5:2 megverni, amely megverte Angliát, határozottan nem volt könnyű feladat. Ellenkezőleg, az elődöntőben a lehető legnehezebb ellenfelet kapták a versenyen, Németországot. Németország ellen bebizonyították, hogy védeni is tudnak, és a párbajról tiszta lappal is tudnak elmenni. Griezmann 2 gólt szerzett, és jelenleg Franciaország legnagyobb támasza Payettel együtt. Ugyanakkor Franciaország úgy játszik, mint egy jó összehangolt csapat, és minden játékosa fontos eleme a jó beindult gépezetben. Egészében úgy gondolom, hogy Németország veresége után rendes játékidőben úgy gondolom, hogy a csapat kiválóan tud együttműködni, ami elegendő lehetne ahoz, hogy hazai bajnokságon problémák nélkül meg tudja verni Portugáliát.

Szerintem Franciaország megveri Portugáliát, mivel Portugália nem nagyon mutatós labdarúgást mutatott ezen a bajnokságon, ami elégé meglepő volt az egész foci világ számára.

A  mi tippünk: Franciaország győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,10 szorzóval.