Paraguay – Katar 16.6.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, Június 16, Copa América, 21:00             

Az idei Copa Americán , amelyet Braziliában játszanak, Katar legénysége is részt vesz, mint ajövő VB rendezője 2022-ben. Katar legénysége számára ez biztosan egy nagyon érdekes tapasztalat és lehetőség lesz, hogyan összehasonlítani a minőségét a legjobb dél-amerikai csapatokkal, de logikus dolog, hogy valamilyen nagy eredménykere nem is gondolhat. A minősége ugyanis a legjobb csapatok mögött van. Ezért kellemesen meglepett a bukmékerek kiírt szorzója Paraguay győzelmére, akivel Katar lejátsza az első meccset. Ez az érték 1,7 körül mozog, egyes fogadóirodáknál találni lehet még jobb szorzót. Igen, Paraguay nem a top dél-amerikai csapatok közé tartozik, de kiegyensúlyozott mérkőzéseket tud lejátszani a legjobbakkal is, mint Brazília, Argentína, vagy Kolumbia. Ebben a csoportban természetesen a legnagyobb favoritok Argentína és Kolumbia, de a negyeddöntőbe be lehet jtni a 3. helyről is. És éppen ezért van szüksége paraguaynak a nyitó párbaját megnyerni és így megszerezni az értékes első három pontot a győzelemért.

Katar ugyan az előkészítőkben néhány kiváló eredmény is elért és az utolsó kb. 2 évben egészen jó eredményeket ért el ázsiai csapatokkal, de nem gondolom azt, hogy konkurenciaképes lesz itt Braziliában. Ha Katar legénysége listájára nézünk, akkor a nevek nem sokat mondanak magukról. A játékosok többsége Ázsiában játszik, csak Almoez Ali támadó és Ahmad Moeinjátszanak Belgiumban Eupen csapatában. A paraguayi váôlogatottban a legismertebb játékos Óscar cardozo támadó, aki sok éven át Benfica csapatában játszott, majd Trabzonspor és Olympialos csapataiban. A játékosokból, akik az európai bajnokságokban játszanak még Santandert Bolognából, Gonzálest Espanyol Barcelonaból és Balbuen védőt West Hamból, említhetünk.

Ha ez a mérkőzés Ázsiában játszódna, talán nem is venném figyelembe, de itt Braziliában Paraguay győzelmére 1,7 értékü szorzó kiváló.

A  mi tippünk: Paraguay győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,74

Paraguay – Katar 16.6. 5.00/5 (100.00%) 1 vote