Palmeiras – Avai 14.6.

Labdarúgás, péntek, 2019, Június 14, Brazília, Serie A, 01:00         

Palmeiras a legerősebb brazil csapat és ezt bizonyítja is az idén az első mérkőzéseitől fogva. Scolari edző vezetése alatt a csapat hihetetlenül emelkedett és tavaly 8 pont előnnyel nyerte meg a bajnokságot. Palmeiras az egyetlen brazil csapat, amely nem szenvedett eddig vereséget, hatot a hét mérkőzésből megnyert. A gólaránya 15:2 és a káderében csak nehezen lehetne találni gyengébb láncszemet. Otthon mindegyiket a 4 mérkőzésből megnyerte, 10 gólt szerezte otthon és ami fontos, egyet sem nem kaptak az ellenfeleitől. Az egyetlen idei döntetlene még Május 1.én történt, amikor a jelenleg utolsó előtti CSA csapatával 1:1 döntetlent játszott. A mérkőzésein nem esik túl sok gól, itt látható az utolsó 5 meccs, együtt 8 gól, 1:0, 2:1, 2:0. 1:0 a 1:0. A csapat védelme elégé jó minőségű, ezt mutatja az, hogy nem kapott néhány meccsben gólt, de a támadás nem ragyog kiváló eredményekkel, ez látható a megszerzett gólok számából is.

Avai a múlt évben a Serie B versenyen a 3. helyet érte el, ez elég volt ahoz, hogy tovább jusson a Serie A versenyébe. Se itt nem olyan sikeres, ahogyan ezt elképzelte magának, sőt, jelenleg a verseny leggyengébb csapata. A győzelemre még mindig csak várakozik, eddig csak 4 pontot szerzett 8 párbajból. A gólaránya 4:9. Idegenben eddig 1 pontot szerzett Május 13.-án a 0:0 döntetlenért CSA csapatával. Az utolsó mérkőzésén otthon ismét 0:0 döntetlent szerzett a jelnleg 8. Sao Paoloval. Ebből látszik, hogy hasonló módon, mint a pénteki ellenfele, a védelme elégé jó szinten van, de támadni nem tud, tehát gólokat szerezni sem. Az utolsó 5 mérkőzésén az eredményei 0:0, 2:0, 2:1, 1:1 a 0:0 voltak, tehát 7 gól öszesen, két mérkőzésben egyáltalán nem esett gól.

Palmeiras otthon megállíthatatlan, sokkoló lenne, ha a gyenge vai csapatával nem szerezne győzelmet. Nem lesz problémája ezzel az ellenféllel, szerintem a gólkülömbség még 2 gól is lehet, így aki hendikepet szeretne fogadni, bátran ajánlom. Én maradok a hagyományos fogadásnál a győzelemre, bár alacsonyabb szorzóval.

 A  mi tippünk: Palmeiras győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,24

Palmeiras – Avai 14.6. 5.00/5 (100.00%) 1 vote