Newcastle – Arsenal 11.8.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, Augusztus 11, Anglia, Premier League, 15:00

Az új évad első körei kiszámíthatatlanok, így van ez az angol Premier League versenyen is, amely a héten kezdődik. Ezért a fogadások az eredményekre, vagy a győztesekre egy kicsit jobban kockázatosak, mint máskor. Tobbek között Newcastle is találkozik Arsenal csapatával. Arsenal a tavalyi szezont nagyon rosszul zárta, főleg a hiányos védelme miatt. Bár új erősítéseket hozott a csapatho, paradox módon, ezeket a támadásba – Pepe, Ceballos, Martinelli. A védelembe Salibát vásárolta, akit vendégelni küldte St. Ettiene csapatába, ahonnan érkezett. Most úgy néz ki a dolog, hogy még Tierney érkezik a védelembe Celticből és egy kicsit meglepően David Luis Chelseaból. Azonban nem várható, hogy az említett védők 2 nappal az átlépésük után játszani fognak az alapban és jelentős módon megváltoztatják Gunners védelmüket. Ellenkezőleg, a támadásban Arsenal erős, 9 év után Laurent Koscielny távozik a csapatból. Arsenal tavaly az 5. helyen végzett Emery edző első szezonjában, az előkészítőben jó eredményei voltak, amikor Real Madriddal döntetlent játszottak,megverték Bayern Münchent, vagy Fiorentinát is. Az Európa Ligában a döntőbe jutott el, ahol nem bírkózott meg Chelsea csapatával.

Newcastle is erősített, méghozzá nagy stílusban. Először a francia Niceből Saint Maximint hozták, majd Hoffenheimből Joeliton támadót, végül Aminesből Emil Kraftha védőt. Az utolsó hírek szerint  megérkezik a csapat volt játékosa Andy Carroll, aki egy évre írta alá a szerződését. Távozott a csapat edzője, Benitez is. Az előkészítőben a második ligás Prestonnal van egy 1:2 veresége, vagy Wolves csapatával 0:4. Newcastletől nem várható,hogy megismételje a tavalyi eredményét, a 13. helyen végzett. Látni fogjuk az első párbajból, mit hoznak a távozások a csapat javára.

A két csapatnál a támadás sokkal erősebb, mint a védelem, ezért feltételezem, hogy ebben a párbajban a gólokból többet is láthatunk majd. Bár a két csapat összehasonlításában látható, hogy ki lesz a valószinű győztes, én inkább a gólokra fogadok jó szorzóval.

A  mi tippünk: a párbajban több, mint 2,5 gól esik  – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál  1,78

Newcastle – Arsenal 11.8. 5.00/5 (100.00%) 1 vote