New Jersey-Carolina 9.11.

Jégkorong, szerda, 2016  November 9, NHL, 01:00

A mai elemzésemben ellátogatunk a jégkorong legrangosabb bajnokságára, az NHL-re. New Jersey Devils jelenleg a Keleti divizióban a 8. helyen van, eddig 11 párbajban játszott 26:25 gólaránnyal. New Persey az utolsó párbajban nagyon tetszett, ezért teszem a csapatot előnybe, és a mostaři párbajban még a hazai pálya előnyét is fogja élvezni, ami egy nagyon fontos tény. Az utolsó párbajokban a csapat nem boldogult rosszul, de nem is volt nagyon káprázatos a játékuk. Az utolsó 5 párbajban az eredményei ingadoztak, a győzelmek után jöttek a vereségek és így tovább. Merem remélni, hogy a győzelmük után Carolinában az önbizalmuk ismét emelkedett, és hazai pályán szétzúzzák az ellenfelét. A csapat támadásában van egy csomó jó minőségű játékos, mint Taylor Hall, Travis Zajac, Michael Cammalleri, Adam Henrique vagy Kyle Palmieri. A védelemben is található néhány név, például Andy Greene, Damon Severson, Ben Lovejoy vagy Yohann Auvitu. A kapuban talán Cory Schneider áll.

Carolina Hurricanes eddig a Keleti divizió utolsó helyén van 29:38 gólaránnyal, már itt láthatjuk, hogy nem egy valami jó csapatról van szó. Carolina az utolsó 5 párbajában idegenben 3 alkalommal vereséget szenvedett, azután egyszer győzött büntetőből és csak egyszer győzött rendes játékidőben, egészében 8 párbajt játszott idegenben és itt 22:28 a gólaránya, tehát 8 párbajban 28 gólt kapott, ez nem valami jó védelemről tanúskodik. De náluk is megvannak a csapat támaszai,  mint Skinner, Rask, Staal vagy Stempniak. A védelemben Faulk játszik, aki sérülés miatt talán nem is játszik, ez nagy veszteség a csapat számára, mert a legjobb védőről van szó.

Az utolsó egymásközti párbajban nemrégen New Aersey győzött 1:4 Carolina stadionján, az egész párbajban New Jersey aktívabb volt, megérdemelten vitte haza a teljes pontszámot, merem remélni, hogy a kovetkező párbaj is hasonlóan végződik, hazai közönség kiváló segítségével.

A  mi tippünk: New Jersey  győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,30 szorzóval.

Rate the review