Napoli – Udinese 19.12.

Labdarúgás, kedd, 2017 December 19, Olaszország, Coppa Italia, 21:00

Ma az elemzésemmel ismét Olaszországba látogatunk, de nem a bajnokságra, hanem az Olasz Kupára, ahol ma este Napoli és Udinese találkoznak. A házigazda edzője megerősítette, hogy tekintettel a gazdag programra ebben a találkozóban esélyt kapnak a játékosok is, akik eddig nem sokat játszottak és a csapat támaszait pihenni hagyja. Ellenkezőleg, a vendégek edzője kijelentette, hogy a játékosai rendben vannak és egy olyan legénység lép a gyepre, mint a hétvégén, amikor Udinese 3:1 győzelmet szerzett Inter stadionján.  A házigazda Napoli vezeti a hazai bajnoskágon a táblázatot, mögötte van a Bajnokok Ligája csoportok fázisa is, és meg kell említeni, hogy majdnem azonos felállításban játszik, mert a kádere nem túl széles, illetve néhány poszton hiányzik neki a megfelelő helyettesítés. Így Napoli majdnem minden párbaját azonos csapattal játsza, tekintettel arra, hogy már 4 nap múlva ismét a bajnoskágot játsza, a játékosai szabadot kaptak. Napoli számára a bajnokság a prioritás és meg akarja tartani az első helyét a karácsonyi ünnepek alatt is, ami érthető. Napoli a kupán eddig még 1 párbajt sem nem játszott. Kiváló a támadása, de a védelme itt-ott akadozik. Utoljára Torinoba győzött 3:1, azelőtt 0:0 Fiorentinával, 1:2 vereséget szenvedtek Feyenoordon, 0:1 vereséget Juventusszal és 2:1 győzelmet AC Milanoval.

Udinese edzőt cserél, azóta úgy működik, mint egy jó gépezet. Perugiát 8:3 győzte le, 3:0 Crotoneben, 2:0 Beneventot és utoljára Udinese 3:1 győzelmet szerzett Interen, ez volt Inter számára az 1. vereség a szezonban. Ma Udinese jó párbajt szeretne játszani, és jó eredményt szerezni, az edző nem kíméli a játékosait, így teljes erejével lépnek a gyepre.

Tekintettel arra, hogy Napli kíméli a játékosait és a kevésbé kihasznált játékosok állnak a gyepre és Udinese nagyon jó formájára bátran lehet fogadni arra, hogy a vendég csapat legalább 1 gólt szerez, erre a szorzó is nagyon szép értékű.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,80

Napoli – Udinese 19.12. 5.00/5 (100.00%) 1 vote