Luxemburg – Szerbia 10.09.

Labdarúgás, kedd, 2019, Szeptember 10, EURO 2020, 18:00

Szerbiára még egy párbaj vár otthon Portugáliával, mielőtt Luxenburgba utazna. Ha Szerbia lesz a sikeresebb ebben a párbajban, akkor a szorzó Szerba győzelmére Luxemburg ellen csökkenni fog. Igen, Luxemburg eddig a selejtezőn nagyon tisztességes teljesítményeket nyújt, de a játékosok legénysége a mnőségével nem nagyon tud versenyezni a szerb válogatottal. Ha jobban ránézünk Szerbia legénységére az utolsó selejtezőjéről otthon Litvánia ellen, amely 4:1 győzelemmel végződött a javára, akkor csak csodálkozhatunk, hogy Szerbai nem tartozik Európában a legjobb csapatok közé. De a minősége már most is igazán óriási, és ez még javulni is fog szerintem. A játékosai a legjobb európai ligákban játszanak a legjobb csapatokban. A támadásban Luka Jovič, aki Real Madridba lépett át, tavaly Frankfurtban 27 gólt szerzett. Tadič Ajaxból, Mitrovič Fulhamból, vagy Ljajič Besiktasból. Majd Živkovič Benficából, Lukič FC Torinoból, vagy Kostič Frankfurtból. A védelemben pedig Kolarov AS Rónából, Maksimovič Npoliból, Rukavina Astanából. Még Milenkovič Fiorentinából és Spajič Krasnodarból. Igazán van mit csodálni.

De most győzelemre van szüksége Luxemburgban, mivel ez a B csoport nagyon kiegyensúlyozott. Lehetséges, hogy első látásra ez nem is olyan világos, mert Ukrajna az élen nagyon előre ugrott, de Szerbia egy párbajjal kevesebbet játszott és Portugália a 4. helyen 2 párbajjal kevesebbet. Szerbia a jó minőségét bizonyította már az első mérkőzésén, amikor Portugáliában 1:1 döntetlent szerzett, de ezután jött a hideg zuhany Ukrajnán 0:5 vereség formályában. Majd a 3. mérkőzésén otthon nagy előnnyel jobb volt, mint az ellenfele Litvánia, 4:1 győzelmet szerzett itt. Ezért van neki nagy szüksége a teljes 3 pontra, mivel már nem sok marad hátra, és az esetleges pontvesztesség nagyon komplikálhatná az útját a tovább jutásban. Persze, ezelőtt még egy nehéz párbaj vár a csapatra Portugália ellen. Read more info

Nem spekulálok sokat, Szerbia győzelmére fogadok, bár a szorzó nem a legjobb, de talán nem kockáztatok sokat, mivel a szerbek biztosan más eredményre nem kíváncsiak, csak a győzelemre.

A  mi tippünk: Szerbia győzelme – a legjobb oddsok a Unibet apostas fogadóirodánál 1,23