Luton – Leicester 24.9.

Labdarúgás, kedd, 2019, Szeptember 24, Anglia, EFL Cup 2019/2020, 20:45

Leicester City az új évad kezdetével nagyon jól megbírkózott, a 6. kör után a 3. helyen áll Arsenal ésWest Ham előtt. Ez nem lehet véletlen,mivel már játszottak Chelsea ellen 1:1 döntetlennel, Manchester United ellen 1:0 vereség és az utolsó mérkőzését nagyon jól játszotta Tottenham ellen, itt 2:1 győzelmet szerzett. A minőségükkel Maguira távozása után nem csökkentek, Soyunca erősítés nagyon jól helyettesítette a távozót. A hétvégén a bajnokságon egy hazai párbaj vár a csapatra Newcastle ellen, ezekkel Leicester megbírkózhatma. Az EFC Kupa első körében éppen Newcastlet selejtezték ki, amikor az ellenfél stadionján nem tudta megtartani a 0:1 vezetést és végül szabadrúgásokkal jutott tovább. Az angol Kupánál mindig az bizontalan, hogy milyen legénységgel lép a gyeppre a csapat. Azonban nem várható, hogy nagyon kímélné az edző a csapatát, erre nincsen semmi oka. És a játékosok is, akik várakoznak az alkalmukra, nagyon jó minőséget tudnak nyújtani, hogy a második körben Luton ellen rendes játékidőben tudjanak tovább jutni.

Luton az első körön a League One résztvevőjével Ipswich ellen 3:1 győzelemmel jutott tovább. Ipswich jelenleg főleg az azonnali tovább jutásaért harcol a Championship versenybe, így az EFL első körére nem nagyon figyeltek. De a hazai versenyben a Champoinchipen Ipswich csapatának egészen más problémái vannak, mint az ellenfelének. Ugyanis közvetlen a kiesési zóna felett vannak, amikor 8 párbajban csak 7 pontot szereztek, ami biztosan nem így volt betervezve.

Az EFL Kupa Angliában nem olyan tekintélyes verseny, mint például az FA Kupa, és mivel Luton csapatának problémái vannak a hazai versenyen is, amely ennek az angol csapatnak a prioritása, nem várható, hogy a tovább jutásért teljes erővel tudnak majd harcolni. Leicester City mostanában nagyon jó állapotban van, mint lelkileg, úgy fizikailag is, amikor fegyelembe vesszük, hogy a párbajban Tottenham ellen a félidőben 0:1 veszítettek, végül 2:1 győzelmet szereztek. Ha akár néhány támaszukat kímélni fogják, a többi játékosa is annyira erős, hogy Lutonnal megbírkóznak.

A  mi tippünk: Leicester győzelme – a legjobb oddsok a Bet 365 ES fogadóirodánál 1,54

source: casa-apuestas.com