Liverpool – Tottenham 27.10.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, Október 27, Anglia, Premier League, 17:30

Liverpool uralja a hazai versenyt. Az eddigi 9 kör után az első helyen állnak 25 ponttal. Az első pontjait csak a múlt héten veszítették, amikor az Old Trafordon Manchester United ellen csak döntetlent tudtak szerezni1:1. Szörnyű teljesítményt mutattak, Lallana csak a végén mentette a pontot. A gól után Liverpool feléledt, de már kevés idő maradt a változásra. Hazai pályán még nem szenvedtek vereséget az eddigi 4 mérkőzésben, itt a gólarányuk 12:4. A múlt körben Becker kapus is vissza tért a csapathoz. Tottenham a Bajnokok Ligáján megbírkózott Crvena Zvezda csapatával könnyedén 5:0 eredménnyel. De a hazai bajnokságon jelenleg a 7. helyen állnak, tehát ez egy egészen más helyzet, kb csak a fele annyi ponttal, mint az ellenfele, 12 pontot szereztek eddig. Azonban idegenben még rosszabbul állnak, 4 mérkőzésben a gólaránya 5:9, és csak 2 pontot tudtak idegenben szerezni. Az érdekes az, hogy a két pontot éppen Manchester City és Arsenal elleni párbajokban szerezte, mindkét alkalommal 2:2 volt a végeredmény.

Tottenham a nyári szünet után nem nagyon jól néz ki, mint ha nem úgy működne a klub, ahogyan kellene neki. Pochetin kijelentései is zavaróak, minden héten az ellenekőjét állítja a médiáknak. Először azt állította, hogy örül már a Januári átlépésekre, majd azt, hogy elégedett a csapattal és nem készít változásokat januárban, majd a múlt héten ismét fordított a véleményén. A múlt körben otthon játszottak Watford ellen. Olyan csapattal, aki még nem szerzett győzelmet a bajnokságon és ebben a párbajban majdnem hogy csak megszerezte, 0:1 vezetésben csak nagy nehezen egyenlített Tottenham.

De vissza a párbajhoz, a két csapat tavaly három alkalommal találkozott, minkdét párbaj a bajnokságon Liverpool győzelmével végződött 2:1 eredménnyel, majd a Bajnokok Ligája döntőjében 2:0. Az utolsó 11 párbajban Tottenham csak 1 alkalommal nyert, Liverpool 6 alkalommal, 4 alkalommal döntetlen volt a végeredmény. Bízok benne, hogy Liverpool már egyhamar nem szeretne pontokat veszíteni, semmi esetben nem otthon.

A  mi tippünk: Liverpool győzelme – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál 1,53

 

Liverpool – Tottenham 27.10. 5.00/5 (100.00%) 1 vote