Leverkusen – Union Berlin 21.09.

Labdarúgás, szombat, 2019, Szeptember 21, Németország, Bundesliga, 15:30

Ezzel már Leverkusennek meg kell bírkóznia, otthon játszik a verseny újoncával, és a házigazda semmi másra nem kíváncsi, csak a 3 pontra. Az utolsó hetekben Leverkusen nehéz időszakot él át, utoljára otthon szenvedtek vereséget a Bajnokok Ligáján 1:2 Lokomotiv Moszkva ellen, azelőtt pedig Dortmundban szenvedtek magas 0:4 vereséget és otthon döntetlent játszottak Hoffenheimmel. Ezek elégé siralmas eredmények, ezt már Leverkusennek be kell fejezni. Ki mással győzhetne, mint az újonccal, még hozzá otthon? Másképen Leverkuszen az új évadba kiválóan lépett, az első két mérkőzését megnyerte, minden alkalommal 3 gólt szerzett. Először Paderborn ellen otthon 3:2, majd Düsseldorfban 1:3 győzelmet. A német Bundesliga igen csak támadó jellegű liga, majdnem minden csapata igyekszik támadó labdarúgást játszani, és itt gyakran a támadás a védelem rovására megy. Leverkusen isgyakran egy kártyára tesz mindent, ezért hátul le szokott égni.

Union Berlin az első 4 körben 4 pontot szerzett, a legutolsó párbajában otthon Werder Bremen ellen 1:2 vereséget szenvedett. A pontjait váratlanul Dortmund ellen szerezte a 3:1 győzelmeért és Augsburgban az 1:1 döntetlenért. Vereséget még Lepzig ellen szenvedett, 0:4 volt a végeredmény. Ebből kifolyólag, ha otthon Werder ellen vereséget szenvedett, hogyan szeretne győzni Leverkusenben? De minden lehetséges lehet a labdarúgásban, itt is történnek csodák.

Ha a két csapat játékosaira nézünk, akkor természetesen, látható az óriási külömbség a játékosok minőségében.Leverkusen oldalán olyan neveket találhatunk, mint például Volland, Amiri, Havertz, Diaby, Bellarabi. Egy ilyen minőséggel egyszerűen Union Berlin csapata minőségét nem lehetséges összehasonlítani. A csapatok egyetlen kölcsönös mérkőzést játszottak le, nem egész két éve Leverkusen stadionján a német Kupa versenyen, itt Leverkusen egyértelműen 4:1 győzelmet szerzett. Lehetséges egy hasonló eredményt várni ezúttal is, de ha egy szoros 1:0 győzelem lenne a vége, akkor is ez a fogadásunknak elég lenne. Fontosak a pontok.

A  mi tippünk: Leverkusen győzelme – a legjobb oddsok a Bet clic fogadóirodánál 1,43

source: onlinebrasilapostas.com