Japán – Chile 18.6.

Labdarúgás, kedd, 2019, Június 18, Copa América, 01:00            

Copa America és a C csoport benne talán a legkiegyensúlyozottabb csoport és a tovább jutást a negyeddöntőbe mind a 4 csapat játszhatja. Közvetlenül 2 csapat jut tovább, esélye van a 3. –iknak is a csoportban. Ebben a párbajban Japán és Chile között természetesen Chile a nagyobb favorit, és ezzel talán egyet lehet érteni. De  a szorzó értéke 1,43 nem nagyon tetszik, a japán játékosok ugyanis megôephetnek. Ha a legénységére nézünk, akkor a játékosai a jó minőségű európai ligákban játszanak – Spanyolországban, Franciában, Németországban, Olaszországban, Hollandiában és Belgiumban. A fogadásra ismét a gólok számát választottam, legalább 1,5 gól esik a párbajban. Chile utolsó előkészítő párbajaiban elég gól esett, természetesen, nem lehet ezeket összehasonlítani a legközelebbi párbajjal, de valamiről ez tanúskodik., 5 mérkőzésben 19 gól, ami átlagban 3,8 gól 1 meccsre.

A japánok a minőségükről elsősorban a tavalyi VB-én bizonyítottak, amikor a csoportjukban kiváló mérkőzéseket játszottak, 2:2 döntetlen Szenegállal, 0:1 vereség Lengyelországgal és a nagyon balszerencsés vereségük 2:3 Belgiummal. A japánok soraiban is ismert nevekez találunk az európai klubokból, mint például Osako Bremenből, Minamino Salzburgból, Haraguchi Hannoverből, Shibasaki Getafeből, Doan Groningenből, Kobayashi Heerenveenből és a védők Nagamoto Galatasarayból, Sakai Marseilleből, Shoki Toulouseből és Tomiyasu Truidenből. Chile oldalán még mindig kérdéses Alexis Sánches indulása Manchester Unitedből, de nem kevésbé híres Vidal Barcelonából áll rendelkezésre, úgy mint Isla, Medel, Pulgar, Aránguiz vagy Maripán. Úgy gondolom, hogy ezek a nevek a pálya mindkét oldalán biztosíték lesznek arra, hogy gólokat azért láthatnak a nézők. A japán válogatott is tud gólokat szerezni.

Erre a mérkőzésre két fajta hasonló fogadást is tehetünk, vagy hogy mindkét csapat gólt szerez, vagy a gólok számára. Én a gólokra fogadok, talán egy kicsit apróbb kockázattal.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 1,5 gól esik  – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál  1,40

Japán – Chile 18.6. 5.00/5 (100.00%) 1 vote