FC Barcelona – Valencia 25.5.

Labdarúgás, szombat, 2019, Május 25, Spanyolország, Copa del Rey, 21:00

A spanyol Copa del Rey döntőjében találkoznak FC Barcelona és Valencia. Ebben a labdarúgó ünnepben már 5.-ik alkalommal egymás után Barcelona ünnepli a díj megszerzését. Nem szükséges Barcelona csapatát aprólékosabban bemutatni. A játékosai a legjobbakból vannak osszeállítva az egész világból. Bár néha-néha balszerencse is előfordul a játékában, de ez nem a szombati mérkőzés esete lesz. Az ismétlődő balszerencse után a Bajnokok Ligáján a játékosai étvágyat szeretnének csinálni maguknak a rajongóiknál a hazai kupa cím és a bajnoki cím megszerzésével, az úgynevezett double. Sok múlik azon is, hogy az edző a csapat teljes erejét engedi a gyepre, vagy sem. Ha igen, nem aggódom a végeredményért. A csapatában legalább egy minőségi osztállyal jobb játékos van, mint az ellenfél csapatában. A csapatnál Messi játszik, aki garantálhatná a gólokat Barcelona számára, a bukmékerek is úgy gondolják, hogy Barcelona győzni fog.

De azért Valencia sem nem rosz csapat. Hazai téren nagyon erős tud lenni. A nagy klubokból az idén a Bajnokok Ligája alap mérkőzésein Juventusz Torinot és Manchester Unitedet is meggyötört, ezután az Európa Liga selejtezőjén egészen az elődöntőig jutott el, ahol Arsenal verte meg kétszer egymás után. Valencia azért jó formában van annak ellenére is, hogy kiesett az Európa Ligából. A bajnokságon átlagban 2 gólt is szereztek egy mérkőzésen. Érdekesség, hogy az idén Barcelona a bajnokságon egy alkalommal sem nem verte meg Valenciát, 1:1 és 2:2 voltak a végeredmények. A bajnokságon az utolsó párbaját Valladoliddal fejezte be, ezt 2:0 győzelemmel, így a 4. helyen végzett, mivel bebiztosította magának a jövő évi Bajnokok Ligáját. Rendes játékidőben még a döntetlen is lehetséges.

Ezért a győztest inkább nem tippelem, inkább arra gondolok, hogy mindkét csapat szerezhet gólt, mivel Barcelona védelme nem olyan százszázallékos, Valencia tud gólokat szerezni, amit a bajnokságon is bebiozonyított, és Messi garanciája a góloknak Barcelona oldalán.

A  mi tippünk: minkdét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az Betclic fogadóirodánál 1,67

 

FC Barcelona – Valencia 25.5. 5.00/5 (100.00%) 1 vote