Dortmund-Leverkusen 4.3.

Labdarúgás, szombat, 2017, Március 4, Németország, Bundesliga, 15:30

Dortmund egy olyan csapat, amely az embereket szórakoztatja a focijával. És az utolsó hetekben Borussia nagy formában van, ezért nem kétséges, hogy győzni fog. Főként, ha hazai pályán játszik, ahol sikeres.  Dortmund egy híres német klub, amely a bajnoki címet már 8 alkalommal megnyerte. Utoljára a 2011 és 2012-es szezonban, amikor ez a klub az aranyidőjét élte. Ezután jött Bayern München, és Dortmundnak már csak a 2. hely jutott. Sőt, 2015-ben csak a 7. hely. A híres Klopp edző távozásával Liverpoolba sokan Dortmund visszaesését várták. Az átlagos szezon kezdet után, amikor Dortmund kiesett gyakorlatilag a harcokból a bajnoki címért, Borussia nekiindult és lassan a táblázatban emelkedett felfelé. Jelenleg a 3. helyen van 8 pont vesztességgel a 2. Leipzigre. De fontosabb lesz megtartani a 3. helyet, amely biztosítja a közvetlen továbbjutást a Bajnokok Ligája csoportjaiba. A 4. Hoffenheimre csak 2 pont előnye van. Dortmund a 2. legjobb gólszerző csapat bayern után, eddig 46 gólt szerzett. Idegenben a csapat nem nagyon híres, de, otthon 7 győzelme van 10 párbajból. És amikor rosz napja van, akkor döntetlent játszik. Még Bayern München is 0:1 vereséget vitt haza.

Leverkusen egy hagyományos erős német klub, amelynek az idei szezon nem nagyon sikerült. A táblázatban csak a 8. helyen van, 5 pont vesztessége van a helyre, amely bebiztosítaná az Európa liga selejtezőjét. A múlt fordulóban otthon Mainz csapatával szenvedett0:2 vereséget. Idegenben 4 győzelmet szerzett és 1 döntetlent 10 párbajban. Schmidt edző főként az elit támadójára támaszkodik, Chicharitótól erjed a legnagyobb veszély Dortmund kapujára. Utoljára, mikor ez a két csapat találkozott Dortmundban, a házigazda örült a 3:0 győzelemnek.

Egy hasonló eredményt láthatnánkszombaton délután is, mert Dortmund annyira erős csapat, hogy hazai pályán könnyedén legyőzheti az ellenfelét. Aki bátrabb, a gólok számára is fogadhat, legalább 2, vagy több gól esik a párbajban

A  mi tippünk: Dortmund győzelme – a legjobb oddsok a William Hill fogadóirodánál 1,60

Rate the review