CZ Beograd – Y.B.Bern 27.08.

Labdarúgás, kedd, 2019,  Augusztus 27, Bajnokok Ligája, 21:00

Beograd tovább jutására a szorzók 1,43 körül mozognak, de jobban megéri fogadni a csapat győzelmére döntetlen nélkül, ahol a szorzók 1,83 körül vannak. A dupla esélye fogadásnál, hogy Beograd nem szenved vereséget pedig 1,47 a szorzó. Beograd tovább juthat a döntzetlennel is, ha ez 0:0, vagy 1:1 lenne. Már a 2:2 döntetlennél hosszabbításra lenne szükség. Ha 3:3, vagy 4:4 lenne a végeredmény, akkor már az ellenfele jutna tovább. Azonban a tipp arra, hogy a házigazda nem szenved vereséget, még mindig jövedelmező lenne. Azért fogadni nem adupla esélyre fogok, hanem a győzelemre döntetlen nélkül, amikor a döntetlen esetén a tét vissza jár. Ha nem nyerek, legalább nem is veszítek. Úgy gondolom, hogy Beograd otthon megbírkózik a Berni „fiatal fiúkkal”. Otthon Beograd nagyon erős, az idei hazai párbajokban minden versenyt beleértve, amelyekből 21 volt, a mérlege hihetetlen 17/2/2. Mindkét veresége 0:1 volt, először a hazai kupán Partizannal, majd a második egy baráti találkozóban Zenit Szentpétervárral. A döntetlene Partizannal tavasszal a bajnokságon és a második nemrégen FC Kopenhága ellen 1:1. Idegenben is 1:1 volt a visszavágón az eredmény, de Beograd jobb volt a büntetőrúgásokban.

Az első párbajban Bernnel 2:2 döntetlen volt a végeredmény, amikor először veszített 1:0, de fordított a mérkőzésen 1:2 –re. Az utolsó gólt csak a büntetőrúgásból kapta 15 perccel a meccs vége előtt. A svájce csapat tartotta magánál hosszabb ideig a labdát, a lövések száma is magasabb volt, de ezt nem lehet összehasonlítani azzal, hogy Beográgnak elég volt a két gólhoz 2 lövés a kapura. Azért nem gondolom, hogy Beográd otthon ezt a jó eredményt csak úgy elhanyagolná, és netalán elveszítené a párbaját Bern ellen. Ellenkezőleg, úgy gondolom, hogy a házigazda a pályáján fölényben lesz, és ezt a győzelenre használja majd ki és a tovább jutására.

Ha mégis csak valami közbe jönne, hogy csak végül a döntetlen lenne az eredmény, akkor sem nem kell szomorkodnunk, mivel a tétet vissza kapjuk.

A  mi tippünk: Beograd győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Energybet fogadóirodánál 1,47

 

CZ Beograd – Y.B.Bern 27.08. 5.00/5 (100.00%) 1 vote