Crystal Palace – Norwich 28.9.

Labdarúgás, szombat, 2019, Szeptember 28, Anglia, Premier League, 16:00

A Premier League a 7. körrel folytatja a versenyt, benne találkoznak Crystal Palace és Norwich. Crystal Palace Roy Hodgson vezetése alatt az eddigi 6 körben 8 pontot szerzett 4:7 gólaránnyal. A pontjai töbségét hazai pályán szerezte, 5 pontot. De 2:1 gólaránnyal, ami egy nagyon figyelmeztető szám. Hodgson képviseli az edzések régi iskoláját, ahol inkábbcsak a védelemre támaszkodik. Így a támadásban Zaha, aki valószínűleg a csapat legértékesebb játékosa, szenved. A nyáron ismét nem léphetett át jobb csapatba, mivel Crystal Palace olyan összeget kért, amit senki sem ne fizetett ki volna. Az új évad elejétől még nem szerzett így egy gólt sem, sem nem volt gólpassz. Hodgson edzol így az idén sem nem várhatóak nagyobb változások a taktikában, és erre Crystal Palace ráfizethetne.

Norwich azután, hogy bejutott a Premier leaguebe, nem szeretné elhagyni a támadó jellegű labdaqrúgását, amelyet a Championship versenyen játszott. Az első 6 kör után azonos pontok számát szerezték, mindegyiket otthon, otthon 3 párbajt játszottak, a gólarányuk 9:14. Norwich a játékával szeretné keltreni az érdeklődést a játéka irányt. A legnagyobb győzelme egészen biztosan a győzelme Manchester City ellen volt otthon 3:2 eredménynel. Idegenben azonban 3 párbaj, 3 vereség. Bár Liverpool ellen várható volt a verersége, de WHU és Newcastle ellen gól nélkül azért ez aggasztó. Az egyetlen gólját idegenben Liverpoolnak adta. More info

Azt várom, hogy Crystal Palace stadionján befejeződik Norwich várakozása a pontokra idegenben. Norwich támadó labdarúgást játszik és Farke képes az adott csapatot kiválóan előkészíteni minden ellenfélre. Ezért várható, hogy Hodgsont is majd meglepi valamivel. A támadásban Pukki is sikeres lehetne, amin szintén érdemes gondolkozni, mint egy fogadási lehetőségen, de kiváló formába jutott szintén Buendia. Norwich pont nélkül ebből a találkozóból nem fog haza utazni, erre a lehetőségre kiváló a szorzó, érdemes ezen elgondolkodni.

A  mi tippünk: Norwich győzelme dupla esélyben – a legjobb oddsok a Unibet ES fogadóirodánál 1,85