Brighton – Leicester 23.11.

Labdarúgás, szombat, 2019, November 23, Anglia, Premier League, 16:00  

Az elején meg kell hogy írjam, hogy Leicester csapatában bízok jobban, aki egy kicsit hasonlít a teljesítményeivel csapatra a 2015/16 évadból, amikor sokkoló módon megnyerte a bajnoki címet. Jelenleg Leicester 12 kör után a második helyen áll a táblázatban a kiváló Liverpool mögött. Leicester formája tehát kiváló, elsősorban Jamie Vardy támadó ismét felébredett, aki 12 bajnoki párbajban már 11 gólt szerzett, így a Premier League gólszerzők táblázatát vezeti. Ha pillantást vetünk a két csapat utolsó kölcsönös mérkőzéseire, akkor mindenesetre Leicester javára szólnak a statisztikák, 2 : 1, 1 : 1, 2 : 0, 2 : 0, egy döntetlen és 3 győzelem. Már most megírom, hogy mire fogadok. Arra, hogy Leicester nem szenved vereséget Brighton stadionján. Igenm Leicester nyugodtan győzhet ott, de Brighton csapata azért nem olyan szörnyű. Sőt, az utolsó 3 bajnoki mérkőzésen minden alkalommal győzelmet szerzett. Nem is akár kivel, hanem 2:0 Norwich ellen, 3:2 Evertonnal és 3:0 Tottenhammal. Ezért is nem kockáztatom a tiszta fogadást a győzelemre.

Ha már dicsérem Brighton csapatát, egúttal meg kell jegyeznem, hogy a teljesítményei logikusan nem állandó szinten vannak, mert ez a csapat is akár mikor összeomolhat. Például nemrégen otthon 0:2 vereséget szenvedett Southamptonnal. Azzal a Southamptonnal, amely otthon 0:9 eredménnyel szenvedett vereséget éppen Leicesterrel. És éppen Leicester tartja az utolsó hetekben a formáját, 4 győztes párťbaja van egymás után, otthon 2:0 Arsenallal, 2:0 Crystal Palace stadionján, az említett 9:0 Southamptonban és a hazai 2:0 győzelme Burnley ellen. De még más jó eredménye is van a csapatnak, például otthon 2:0 győzelmet szerzett Tottenham ellen, bár meg kell jegyeznem, hogy Tottenham az idén a bajnokságon teljesen leégett, csak a 14. helyen áll.

Ahogyan említettem, Leicester győzelmére fogadok döntetlen nélkül, tehát ha döntetlen lenne a végeredmény, a tét vissza jár. A dupla esély sem nem rosz lehetőség.

A  mi tippünk: Leicester győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a 1xBet fogadóirodánál 1,48

more: www.gentedeopiniao.com.br