Bournemouth – Brighton 05.1.

Labdarúgás,szombat, 2019, Január 05, Anglia, FA Cup, 13:30              

Karácsony után a Premier League szünetet tart, de nem kevésbé érdekes verseny folytatódik, ez az FA Cup. Benne többek között Bournemouth és Brighton is találkoznak. Bournemouth a Premier league táblázatában a 12. helyen áll, 27 pontot szerzett 8 győzelemért és 3 döntetlenért, veresége 10 van. A csapat gólaránya passzív, 31:40. A csapat párbajaiban átlagban 3,4 gólt láthatnak a rajongók. A Premier League 21 párbajában legalább 16 alkalommal esett több, mint 1,5 gól. Nem volt ez másképen az utolsóban sem, amikor Watford érkezett a pályájára. Várakoztak a gólokra a nézők, de nem úgy, hogy az első félidőben hatot láttak! Végül a végeredmény 3:3 volt.

Brighton is a Premier League versenyben harcol, közvetlen az ellenfele mögött van a 13. helyen. A csapat 26 pontot szerzett 7 győzelemért és 5 döntetlenért, a vereségeiből 9 volt. Brighton gólaránya 24:29. Idegenben a mérlege 2 győzelem, 7 vereség és 2 döntetlen. Idegenben a gólaránya 9:18. Az utolsó körben West Ham stadionján sikerült neki egy értékes pontot megszerezni a 2:2 döntetlenért.

A legközelebbi találkozóban a csapatok menedzerei enyhén változtatni fogják a csapatok szokásos felállítását, de igaz marad, hogy Bournemouth nem változtatja majd a filozófiáját és a támadó jellegű játékánál marad. Egy nagyon érdekes csapatról van szó, amely játékát érdemes figyelni, néhány gólja Watford ellen igazán nagyon szép volt. A két csapat kiegyensúlyozott párbajt játszik majd, de az FA Kupa mérkőzése nem lesz annyira taktikailag átgondolva, mint ahogyan ez szokásos a Premier Leaguen, ezért gólokat várhatunk. De mégis csak jobban bízok a házigazdában, ezért töbféle fogadást is lehet kötni, például a házigazda győzelmére, vagy hogy a házigazda legalább 1,5 gólt szerez a párbajban, esetleg arra, hogy a párbajban legalább 1,5 gólt lárhatnak majd a nézők. Ez az utolsó lehetőség nema legmagasabb oddsokkal fogadható, de talán az említettek közül a legkevésbé kockázatos. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 1,5 gól esik  – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,35