Betis Sevilla – Villarreal 07.04.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, Április 07, Spanyolország, La Liga, 20:45 

A kör utolsó mérkőzését Betis Sevilla és Villareal párbaja zárja vasárnap este. Betis Sevilla határozottan azok a csapatok közé tartozik, amelyek tudnak szerezni gólokat. Ez szépen látható az utolsó 9 párbaj statisztikáiból is, amikor nyolc alkalommal tudtak gólt szerezni. Olyan ellenfeleivel is, mint például Barcelona. Azonban a csapatban problémák vannak a védelemben. Ennek köszönhető, hogy az utolsó 5 párbajból hármat elveszítettek. A nemrégi bajnoki körben Barselona 4 gólt lőtt neki Betis stadionján. Az utolsó bajnoki körben pedig Betis Real Sociedad stadionján 2:1 vereséget szenvedett. Öszesen tehát az idei évadban már 39 gólt kaptak. A gyenge védelmük miatt leestek az olyan helyekről, ahol még az európai kupákba juthattak volna, egészen a 10. helyre. Felesleges említeni, hogy ha ez a csapat szeretne valamit javítani a játékán, ez egészen biztosan a védelme legyen. Más út nincs.

Betis ellenfele Villareal, egy olyan csapat, amely a szezont sikertelenül kezdte el, de az utolsó bajnoki körökben ismét olyan labdarúgást kezdett el játszani, amelyre meg voltunk nála szokva az utolsó években. Elsősorban a támadó játékosai mutatnak nagyon jó teljesítményeket. Ezt az is megerősíti, hogy az utolsó 5 párbajában öszesen az ellenfeleinek 13 gólt tudtak beadni, ami átlagban több, mint 2 megszerzett gól egy párbajban. A kiváló támadási minőségéről az erős Barcelona is meggyőződhetett, amely Villareal stadionján 4 gólt kapott, mivel a végeredmény 4:4 volt. És nem utolsósorban érdemes megemlíteni azt is, hogy az Európa Liga nyolcaddöntőjében Zenit Szentpétervárnak 5 gólt rúgott két párbajban. Összefoglalva, a csapat 30 párbajban 30 pontot szerzett 6 győzelemért és 12 döntetlenért, 12 vereséget szenvedett, a gólaránya 38:43 volt.

Ha valamelyik csapat győzelmére szeretnék fogadni, bevallom, nem tudom, hogy melyiknek van nagyobb esélye, bár a bukmékerek Betis csapatát hozzák előnybe. Ezért inkább a gólokra fogadok, mivel mindkét csapat tud gólokat szerezni és mindkét csapat védelmében vannak azért hibák.

A  mi tippünk: a párbajban legalább1,5 gól esik  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál  1,24