Bergamo – Manchester City 06.11.

Labdarúgás, szerda, 2019,  November 06, Bajnokok Ligája, 21:00  

A Bajnokok Ligáján rövid időn belül ismét találkoznak az azonos csapatok, csak más sorrendben. Manchester City otthon 5:1 győzelemmel verte meg Atalanta Bergamot, így már ez a második magas veresége Bergamonak. De már a harmadik. Öszesen. Így nem marad más hátra, csak a becsületeért játszani. És persze, hogy a táblázatban nem maradjon teljesen egyetlen pont nélkül. Ez a mérkőzés biztosan egy kicsit kiegyensúlyozottab lesz, mint Angliában, így egy ilyen magas vereséget nem szeretnének megismételni a saját rajongói előtt. Ugyanis az olasz bajnokságon nagyon jól működnek, most 21 ponttal a szép 4. helyen állnak csak 1 ponttal AS Roma mögött. Így talán nem várható egy olyan magas vereség, mint Angliában, azomban mindegyik párbaj más, otthon a csapat nagyon igyekezni fog, hogy nehogy úgy végezzen, mint 14 napja Angliában. De ez szerintem nem várható.

De mégis úgy gondolom, hogy Bergamo játékosai az első pontjaira a táblázatban mégis csak egy kicsit még várni fognak. Az ellenfelük Manchester City , aki ugyan szombaton az angol ligán megkínlódtak Southamptonnal, végül csak 2:1 győzelem lett ebből, de még 21 perccel a vége előtt 0:1 veszítettek. De ez a csapat mégis csak más szinten van. A Bajnokok Ligáján egészen szuverén ez a csapat, a táblázatot teljes pontszámmal vezeti, kiváló 10:1 gólaránnyal. És egyáltalán nem aggódnak, hogy otthon játszanak, vagy idegenben, amiről tanúskodik a nyitó győzelmük is 0:3 Doneckben. Vessünk még egy pillantást a táblázatra, vajon valaki veszélyeztethetné a csapat pozicióját? Igazán nem, mivel a második Zágreb eddig csak 4 pontot szerzett, úgy, mint a harmadik Doneck is.

Ha mind ezt figyelembe vesszük, akkor Manchester győzelmére igazán kiváló szorzót írtak a bukmékerek, de ha valaki hendikepben szeretne fogadni, még jobbak a szorzók. City igazán tud gólokat adni, ezért úgy hiszem, hogy többet is be ad a holnapi párbajban.

A  mi tippünk: Manchester City győzelme – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál 1,53

 

Bergamo – Manchester City 06.11. 5.00/5 (100.00%) 1 vote