Bergamo-Cagliari 5.2.

Labdarúgás, vasárnap, 2017, Február 5, Olaszország, Serie A, 15:00

Atalanta Bergamo eddig egyértelműen az idei legnagyobb meglepetés a Serie A versenyben.Az igen rosszul kezdődő szezon elejétől, amikor az első öt párbajban Atalanta négy vereséget szenvedett, egy mély lélegzetet vett, és ezután jött a legkozelebbi kilenc győzelem sorozata, amelyet csak a döntetlen Fiorentinában szakátotta meg. És aki ebben az időszakban, tehát októberben és novemberben, Bergamoba érkezett, verést kapott. És nem gyenge csapatokról volt szó. Vereséget szenvedett itt Napoli 1:0, Inter Milano 2:1, Genoa 3:0, vagy AS Roma 2:1. Gasperiny edző, aki a nyáron érkezettt, és aki alatt a szék megingadozott az első 5 párbaj után, megállta a szerepét és a klub most már dörszolheti a kezét. Az edző nem fél fiatal játékosokat állítani a pályára, sőt néha a junior csapatból is, és a javuló játékot hátul a 22 éves Caldara és Conti rendezik, vagy a 20 éves Kessie az Elefántcsontpartról. Ennek a számláján már 6 gól van. A tartallékban van a 22 éves argentin játékos Gomez is hat góllal, vagy a 21 éves támadó Petanga 5 gólall. AC Milano az utolsó két párbaját elveszítette és Atalanta már két ponttal előtte van a hatodik helyen. Sőt, utolérte laziot, aki szintén elveszítette az utolsó két párbaját és már csak egy pont külömbözteti tőle. Hazai kornyezetben Atalanta 7 győzelmen kívül még 3 vereséget is szenvedett.

Cagliari a legtöbbet büntetett csapat az egész Serie A versenyen, fogadni lehetne arra is, hogy befejezi, vagy sem a csapat a párbajt teljes felállításban. A jelenlegi szezonban már 7 piros kártyát kapott. Elsősorban idegenben. Másképen idegenben az egyetlen győzelme Inter milano pályáján volt 1:2, ezek számára ez volt az egyetlen hazai vereség. Cagliari inkább otthon szedegeti a pontjait. Idegenben a mérleglése 1-1-9, 7:25 a gólaránya. A védelme a legroszab a bajnokságon, 46 gólt kapott 22 párbajban.

Az első egymásközti párbajt Cagliari otthon 3:0 arányban nyerte meg a nyededik körben, amikor míg Atalanta válságban volt. Most itt az ideje a visszavágóra, Atalanta nyerni fog.

A  mi tippünk:Atalanta győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,44

Rate the review