Ausztria-Magyarország 14.6.

euro 2016

Labdarúgás, kedd, 2016  Június 14, EURO 2016, 18:00

Az F csoport következö párbajában Ausztria találkozik Magyarországgal. Sajnos, úgy néz ki, hogy a magyar csapat a leggyengébb a csoportban. Ausztria céljai magasabb szinten vannak, amelyek közül kétségtelenül legalább tovább jutni a csoportból a legalacsonyabb cél. Erre a csapatnak megvannak az adotságai, és azt merem mondani, hogy Ausztria lehetne a verseny telete lova. Ausztria ezzel a párbajjal lép a versenyre először, semmi má nem jöhet számításba, csak három pont megszerzése. Ausztria csapata jelenleg igen jó minőségű, olyanok vannak a csapatban, mint David Alaba, az osztrákok a minőségüket megmutatták a selejtezőkben, amikor szószerint játszogattak az ellenfeleivel, beleértve Svédországot és Oroszországot is, és szuverén módon az első helyről jutottak tovább. Ausztria stílusa a védelemtől van kiépítve, és eltekintve a kis kivételektől egy gólkülömbségű eredményekkel győznek.

Magyarország csak a pótselejtezőből jutott a versenyre, kihasználták Görögország totális összeomlását, akik a csoportjukban nevetséges  teljesítményeket mutattak. Ennek ellenére a magyarok csak a 3. helyen végeztek a románok és Észak-Írország után, és a teljesítményei is a selejtezőben nem voltak nagyon meggyőzőek. Csak mindent kibányásztak a csoportból, amit csak lehetett. De történelmileg Magyarország volt a jobb csapat, de ma a rangadó Ausztria csapata lesz. Mivel a védelme nem olyan nagyon kiváló, azért arra számítok, hogy a magyar focisták tudnak legalább egy gólt szerezni a párbajban, mivel a magyar csapat tud játszani Ausztriával, ezt megmutatta az előző 12 egymáskozti párbajban is. De Ausztria sem nem ijed meg és gólt biztosan fog szerezni.

Fogadni arra is javasolok, hogy mindkét csapat gólt szerez, de nagyon szép szorzót írtak ki a bukmékerek Ausztria győzelmére is, ez a szorzó nap mint nap csokkenhet, ezért azt javaslom, hogy ha Ausztria győzelmére akar fogadni, akkor most van itt az ideje, amikor még nagyon megéri.

A  mi tippünk: Ausztria győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,72 szorzóval.