Algéria – Guinea 07.7.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, Július 07, Africa Cup of Nations, 21:00   

Algéria ebben a nyolcaddöntős mérkőzésben egészen biztos, hogy a kiemelt csapat, de meglepetésekből van bőven ezen a versenyen,tegnap például láttuk, hogyan végzett a szintén kiemelt Egyiptom Dél-Afrikával, 0:1 vereséget szenvedett. Most Algéria játszik Guineával, eddig Algéria nem veszített el egy pontot sem, szuverén módon uralta a csoportját, szintén egyetlen gólt sem nem kapott. Fokozatosan megverte 2:0 Kenyát, 1:0 az erős Szenegált, 3:0 Tanzániát. Ellenkezőleg Guinea az utolsó percig bizonytalan volt a tovább jutásra, az utolsó mérkőzésében nagy szüksége volt megverni Burundit, ez végül sikerült is 2:0eredménnyel, ez elég volt neki a tovább jutáshoz a harmadik helyről. Azelőtt Guinea döntetlent játszott 2:2 a harcias Madagaszkárral, és vereséget szenvedett 0:1 Nigériával. Ha a két csapat legénységére nézünk, természetesen az algériai sokkal jobb minőségű, bár Guinea büszkélkedhet olyan játékosokkal, akik a legjobb európai ligákban játszanak. Algéria legnagyobb sztárja Mahrez támadó Manchester Cityből. De a többi poszton is találhatunk kiváló játékosokat, mint Slimani, Btahimi, Feghouli, Ounas, Delort, Abeid, vagy Bennacer. Szintén Algéria egész védelmét a játékosok alkotják a francia, olasz és a spanyol legmagasabb ligákból.

Guinea a csoportjában nem sokat mutatott, de mégis csak vigyázni kell erre a csapatra, mivel a pálya közepén szintén kiváló focistái vannak, például Keita Liverpoolból, Traoré M’gladbachból, Yattara Auxerreből, Kaba Dijonból, Kamando Bordeauxból, Cissé Fulhamból, vagy Diawara Napoliból. Algéria utoljára Guineával egy baráti találkozón játszott 2017-ben, akkor Algéria 2:1 eredménnyel győzött, de természetesen ez semmit sem nem jelent erre a mérkőzésre tekintve. Most más a motiváció és a csapatok helyzete is.

Algéria kiváló támadói és tartallék játékosai együtt az eddig hibátlan védelemmel egészen biztosan kiharcolják a tovább jutásukat és ebben a meccsben győzni fognak.

A  mi tippünk:Algéria győzelme – a legjobb oddsok a betclic fogadóirodánál 1,72

 

Algéria – Guinea 07.7. 5.00/5 (100.00%) 1 vote