AIK Stockholm – Sherif Tiraspol 15.08.

Labdarúgás, csütörtök, 2019 Augusztus 15, UEFA Európa Liga, 19:00

Az Európa Liga 3. előforduló első párbaját a svéd AIK Stockholm nyerte meg a moldovai Tiraspol stadionján 2:1 eredménynel, így nagyon jól állt hozzá a tovább jutáshoz. Azonban ez az eredmény arra mutat, hogy a visszavágó AIK Stockholm stadionján ismét gólokat hozhatna. Tiraspolnak a tovább jutásához legalább 2 gólt kellene szereznie, és ezt nem halasztgathatja a mérkőzés végére, mivel az esetleges 1:0 győzelme nem lenne hasznos a számára. Stockholmnak nincsen hová igyekeznie, ezért a breikekre fog támaszkodni. Az Európa Liga, de a bajnokok Ligája előző előfordulóiban a két csapatnál volt elegendő gól. Stockholm a Bajnoko Ligája első előfordulójában kiselejtezte Ararat csapatát 1:2 vereségével idegenben és 3:1 győzelmével otthon. A második előfordulóban Stockholm kiesett, az első mérkőzésében Maroborban 1:2 vereséget szenvedett, és ellenkezőleg, otthon 2:1 győzelmet szerzett. Hosszabbítás következett, benne Stockholm szerzett gólt, de a 117. percben Maribor csökkentett, és így a 2:3 vereség elég volt neki a tovább jutásra.

Sherif Tiraspol a Bajnokok Ligája első előfordulójában meglepően otthon vereséget szenvedett Tbilisivel 0:3, ezután azonban Tbilisiben Tiraspol győzött 3:1, de ez kevés volt a tovább jutására. Így az Európa Liga második előfordulójába került, ahol Tiranával idegenben 1:0 győzelmet szerzett, otthon 1:1 döntetlent. Hogy visszatérjek a két csapat első párbajára, Tiraspol katasztrofálisan kezdte a mérkőzést, a 12. percben egy öngóllal, a 14. percben a második gólt kapta, az első félodő 0:2 vereséggel végződött. A másodikban ugyan büntetőrúgásból csökkentett, de többet már nem sikerült neki szerezni. Ugyan a csapat a gyepen aktívabb volt, de most sokkal jobban kell neki igyekezni, legalább 2 gólt kellene neki szerezni abban az esetben, ha ne kap gólt.

Én inkább a gólokra fogadok, szerintem legalább 1,5 gól esik a párbajban, ez nagyon valószinű, meg van erre minden feltétel. Nekünk így mindegy, hogy ki lesz a győztes.

A mi tippünk: a párbajban legalább 1,5 gól esik – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál 1,35

Rate the review