AC Milan-Juventus 21.5.

Labdarúgás, szombat, 2016 Május 1215, Olaszország, TIM Kupa, 20:45

A klub szezon végéről a Coppa Italia döntője gondoskodik. És benne az Öreg Hölgy Torinoból. Juventusz a bajnoki címet már előnnyel szerezte meg nagy áttekintéssel, így a végső bajnoki találkozókon egy kicsit lazíthatott a koncentrálással és motivációval, és éppen most szombatra Rómába ezeket megtakarítani. Az ellenfelük AC Milano ismét egy ures szezont szerzett magának. Nem segített neki a változás sem az edző kispadján sem, amikor Brocchi Mihajlovicet cserélte le. De sajnos ő sem ébresztette fel a csapatot a letargiából, amikor hat párbajt egy átlagos mérlegléssel játszottak csak 2-2-2. Jelenleg Juventusz egy egyértelmü rangadó, a zsorzó a győzelmére nagyon szimpatikus.

Írjunk egy kicsit AC Milano csapatáról, amely 18 alkalommal szerezte meg Olaszország bajnoki címét, 5 alkalommal az olasz kupát, 6 alkalommal az olasz szuperkupát, 7 alkalommal a Champions Cup és a  Bajnokok Ligáját, 5 alkalommal az európai Szuperkupát, 3 -szor az Intercontinental Cup, 1- szer FIFA Club World Cup. Mindenki, aki emlékezhet, emlékszik: az elődöntő visszavágója a Champions Cup versenyén 1989-ben, amikor Real Madridit 5:0 verte meg, Champions Cup döntőjében 1989 -ben Steauát 4: 0, a Bajnokok Ligája döntőjében 1994-ben FC Barcelonát 4:0, a Bajnokok Ligája elődöntő visszavágóján 2007-ben Man. Unitedet 3:0, és a FIFA World Club Championship döntőjében 2007-ben Bocca Juniorst 4:2. Egyszerűen, ha valamiért harcolni kell, rá tud kapcsolni, és most is ez az eset hasonló. AC Milano az utolsó trófeát 2011-ben szerezte. Miért olyan régen? Azért, mert AC Milano feláldozta a többi trófeát, hogy százszázallékosan fel legyen készülve erre a párbajra. És ezt majd látni is lehet a párbajban.

Juventusz az elődöntőben csak-csak hogy átjutott Interen keresztül büntetőrúgásokkal, míg AC Milan nagy áttekintéssel Alessandrián 1:0 és 5:0 eredménynel, a bökkenő az, hogy Alessandria a 3. ligában játszik.  Ennek ellenére szerintem a vendégek fognak nyerni.

A  mi tippünk: Juventus győzelme – a legjobb oddsok az Betfair fogadóirodánál 1,70 szorzóval.

Rate the review