San Jose – Atlanta United 20.09.

Labdarúgás, csütörtök, 2018  Szeptember 20, USA, MLS, 05:00

A tengerentúli MLS következő körében rátalál a kínlódó San José a jól nekiindult Atlanta Unitedre, amely joggal a Keleti divízió első helyén van. A házigazda 28 párbaj után 20 ponttal a Nyugati divizió legvégén van a legrosszabb hazai védelemmel és a második legrosszabb támadással. Otthon 14 párbajban 11 pontot szerzett.  Az utolsó fordulókban igen csak jó verést kaptak, legutoljára a Nyugati divizió első csapata verte meg otthon 1:5 aránnyal, ez Sporting Kansas City volt. Ez a csapat valami hasonló, mint Atlanta, ami sok mindent előrejelezhet. San José csapatának óriási problémái vannak a védelemmel, elsősorban jobb minőségű csapatokkal a táblázat elejéről. Erről tanúskodik a gólok száma is, amelyeket ezekben a párbajokban kaptak. Kansastól 5, Dallasztól 3, LA FC-től 4, LA Galaxytól 3, és így lehetne sorolni. A gólarányuk tehát 42:57, a párbajaiban sok gól esik. Jó ötletnek látom a gólok számára fogadni.

Atlanta egészen más pozicióban van, mint az ellenfelem, megérdemelten van az első helyen a keleti divizió táblázatában, 28 mérkőzésből csak ötöt veszített el. A második helyen szorosan 1 pont vesztességgel, de egy párbajjal többel, New York Red Bull áll. Erről a kiegyensúlyozott teljesítmények és a játékosok hasonló szintje tehet, mivel az egész MLS legjobb támadása van a csapatnak és a védelmük a harmadik legjobb a versenyen. Idegenben is kiváló eredményeket érnek el, a legjobb csapat idegenben, itt a támadás és a védelem a legjobb a versenyben. A támadásban ott van Martinez, a verseny legjobb gólszerzője, a számláján már 28 gól van, ez 9 góllal több, mint a második legjobb Wright-Phillips. A csapat eddig 57 pontot szerzett, a gólaránya 59:33 és a mérlege 17 győzelem, 6 döntetlen, 5 vereség. Látható, hogy ennél a csapatnál is a gólokból bőven jut, megéri fogadni itt is a gólok számára.

Természetesen, aki a győztesre fogad, a vendégekre fogad. Aki a gólokra, akkor talán a lehetőségre, hogy mindkét csapat gólt szerez a párbajban.

A  mi tippünk: Atlanta United győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,73