Videoton-Bordeaux 3.8.

Labdarúgás, csütörtök, 2017  Augusztus 3, UEFA Európa Liga-selejtező, 19:00

Bordeaux egyértelműen túlhaladta otthon az első párbajban Videotont, a lövések száma 23:8-hoz, ebből közvetlenül a kapura 8:3 és a szögletek aránya 6:0 volt. Végül a franciák 2:1 végeredményt értek el, még az első félidőben, a másodikban nem láttunk már gólt. Ezek a statisztikák világosan arról szólnak, hogy ki uralta a párbajt. És a második félidőben ez még világosabb volt. Míg a franciák mostanában nem játszanak semmi párbajt és nyugottan készülhetnek a visszavágóra, Videotonra otthon várt vasárnap Újpest. Ez végül 2:2 döntetlennel végződött, amikor a párbaj vége felé képes volt Videoton egyenlíteni. Így a visszavágón nagyon jó, sőt, hibátlan teljesítményt kell nyújtani Videotonnak, elméletileg 1:0 eredménnyel a csapat még tovább juthat. De ebben a párbajban nem Videoton a kiemelt csapat, sajnos. Nem támaszkodhat csak a védelemre, támadni is szükséges lesz.

Mivel Franciaországban még nem indult el a hazai bajnokság, a franciák csak 4 edzőmeccset játszottak. Igaz, mind a négyet megnyerték. Július 8. –án otthon Niort ellen 2:1, 15.-én Bastia SC ellen 2:0, 18.-án San Sociedad stadionján 0:1, és 21.-én Guimgamp ellen 1:0 otthon. És, persze, jött az 5.-ik mérkőzés Videotonnal az EL-selejtezőjén, ami, ahogyan ezt már tudjuk, 2:1 győzelemmel végződött a franciák javára. Bordeaux niztosan küldött megfigyelőt a vasárnapi párbajra, és becsületesen felkészülnek a csütörtöki párbajra. Jól tudják, hogy Videoton konnyen beenged egy-egy gólt, bár védeni is nagyon becsületesen tud, ha meg van az oka.

Mindkét csapat nagyon szeretne tovább jutni, sajnos, a franciáknak nagyobb az esélyük. Bár Videoton otthon játszik és a rajongói biztosan nagyon fognak szurkolni, a bukmékerek ezt elégé világosan látják. A házigazda győzelmére a szorzók jóval három felett mozognak, míg a francia csapatra  valamivel a kettő felett. De hogy a magyar rajongó is örüljön, van egy lehetőség, mindkét csapat gólt szerez, 1,73 szorzóval a Bet365-nél.

A  mi tippünk: Bordeaux  győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,05

Videoton-Bordeaux 3.8. 5.00/5 (100.00%) 2 votes