Tottenham – CZ Beograd 22.10.

Labdarúgás, kedd, 2019,  Október 22, Bajnokok Ligája, 21:00 

Tottenham biztosan nem így képzelte el magának az október elejét még a legfeketébb álmaiban sem. Először otthon jól kikapott 2:7 Bayerntől a Bajnokok Ligáján, majd nagy szégyennel a hazai bajnokságon 0:3 vereséget szenvedett Brighton stadionján. Hát, ilyesmi megtörténik, mind ezt Tottenhamnak a feje mögé kell dobni, és csak előre nézni. A helyzet a Bajnokok Ligája B csoportjában nem éppen rózsás, de még nincsen semmi sem elveszítve. Az első helyen egyértelműen Bayern van, és a második hely még minden csapatnak a csoportban elérhető. De Tottenhamnak otthon meg kell vernie Beogradot, és így jobban fog minden kinézni számára. Tottenham a Bajnokok Ligáját nem kezdte rosszul, mivel egy pont Olympiakos stadionján a 2:2 döntetlenért nem rosz eredmény. De ezután jött a Bayerni veresége, ahol úgy néztek ki, mint a kisiskolások. Igaz, ha Bayern belekezd, csak kevesen tudnak ellentálni neki. Még az első félidőben ahogy-úgy jól nézett ki az egész, de a második félidő már tiszta katasztrófa volt.

Beograd az első körben 0:3 vereséget szenvedett Bayern stadionján, de ez várható is volt. A második körben egy értékes győzelmet szerzett otthon 3:1 Olympiakos ellen, de minden másképen is végződhetett volna, ha Olympiakos játékosa nem kapott volna büntetést. Ugyanis az első órában még 1:0 vezetésben voltak a vendégek és nem úgy nézett ki a dolog, hogy valami változhatna. Ezután a 62. percben Beograd egyenlített. Csak a mérkőzés végén esett még két gól a 87. és a 90. percben. A görög Olympiakos számára ez egy kicsit forró vége volt. De ilyen is lehet a labdarúgás.

De térjünk vissza a keddi mérkőzéshez, Tottenham biztosan nyomni fogja az ellenfelét az elejétől, ahogyan már ezt otthon tudja, természetesen, el kell kerülnie a hibákat, amelyeket Bayern ellen elkövetett, és én bízok benne, hogy produktív lesz ebben a párbajban. A legjobb gólszerzője Harry Kane minden szinten tud gólokat szerezni már évek óta. Fogadni hemdikeppben fogok Tottenham győzelmére.

A  mi tippünk: Tottenham győzelme -1,0 hendikepben – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,32

 

Tottenham – CZ Beograd 22.10. 5.00/5 (100.00%) 1 vote