Southampton – Norwich 04.12.

Labdarúgás, szerda, 2019, December 04, Anglia, Premier League, 20:30

Norwich csapatánál egyértekmű javulást láthatunk és a csapatnál egyáltalán nem hiányzik a kitartóság. Az utolsó két párbajában fontos pontokat szerzett, amikor Evertont 0:2 győzelemmel verte meg és Arsenallal 2:2 döntetlent szerzett. Ez a csapat a támadásban veszélyes tud lenni. Pukki nagy művész a gólokkal, de az utolsó időben Todd Cantwel is jelentősebben mutatkozott a párbajokban, aki az utolsó kettőben egy gólt szerzett. Southamptonba a csapat biztosan nem megy letört hangulatban. Norwich a szezont sikeresen kezdte, de ezután már csak a szörnyű teljesítmények következtek. Pukki nem győzött mindent javítani. Nézzük Norwich statisztikáit, 14 párbajban 11pontot szereztek, 15:30 a gólaránya, a mérlege 3-2-9. Idegenben 7 mérkőzést játszott, benne 4 pontot szerzett, a gólaránya 3:12 és a mérlege 1-1-5.

Nemrégen még Southampton óriási válságban volt, amely a 0:9 vereségével fejeződött be Leicester ellen. A csapatnak semmi sem nem sikerült. De a csapat útjába került Arsenal és Southampton így az első pontját szerezte meg. Majd az utolsó Watford ellen játszottak, amikor sokáig veszítettek, de a végén fordítani tudtak a végső 2:1 re és így fontos 3 pontot szerztt a csapat. De itt a csapat sikerei be is fejeződnek. Még a hazai környezet sem nem nagyon segített nekik az idén a pontok és gólok megszerzésére. Ez a csapat a táblázatban egy hellyel áll jobban, mint az ellenfele, tehát a 18. helyen, amikor 14 párbajban öszesen 12 pontot szerzett 3 győzelemért és 3 döntetlenért, 8 vereséget szenvedett. A gólaránya 15:32. Otthon 7 mérkőzést játszott le, benne 4 pontot szerzett 1 győzelemért és 1 döntetlenért, majd még 5 alkalommal szenvedett vereséget. Itt 7:22 a gólaránya.

Mindkét csapatnak igazán nagy a szüksége a pontokra, minkdét csapatnak biztosítani kellene a védelmét és igyekezni az ellentámadásokra, ebben Pukki nagy művész. Úgy gondolom, hogy arra fogadni, hogy a vendégek nem veszítik el a mérkőzést, jó lehetőségnek látom.

A  mi tippünk: Norwich győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet clic fogadóirodánál 2,85