Southampton-Liverpool 2.12.

Labdarúgás, szerda, 2015 December 02, Anglia, Capital One Cup, 20:15

Holnap az angol lupán Southampton vendégli Liverpoolt. Tekintettel arra, hogy Liverpool az új edző vezetése alatt úk életre kelt, akkor egy igazán jó szorzókban Liverpool győzelmére megéri fogadni. Ugyanis Liverpool már olyan hosszú ideig nem szerzett semmi címet, hogy az éhsége ez iránt hatalmas. Ezen felül Liverpool játéka az új edző érkezésével minőségileg nagyon növekedett. Itt van néhány statisztikai szám összehasonlításra. A táblázatban a 10. Southampton 20 ponttal és a 6. Liverpool 23 ponttal viszonylag kiegyenlített csapatok. Szintén a gólarányuk, amely 20:17 és 18:15. De ha a csapatok formáját nézzük, Suothampton formája nem valami jó, otthon megverte 0:1 Stoke, azután 3:1 Man. City. Ellenkezőleg Liverpool sikeres, Man. Cityt 4:1 megverte, otthon 1:0 Swanseát és emellett az Európai Ligán 2:1 Bordeaux csapatát. Az utolsó 4 egymásközti párbajban 3 alkalommal Liverpool győzött, az utolsóban Liverpoolban 1:1 döntetlen volt az eredmény, amikor a vendégek szerencsés módon egyenlítettek a 86. percben. Liverpool az utolsó párbajban Swanseával nem engedett a vendégeknek egyetlen lövést sem a kapura.

Bízok Liverpool csapatában, elsősorban Jurgen Klopp edzőjének, aki mint egy új edző Angliában jobban mint bárki más éhes valami címre. Az FA trófea ehez ideális és nagyon csábító, ennek a csapatnak nem elképzelhetetlen ezt megszerezni. Liverpool idegenben sokkal magabiztosabban játszik, a játéka harciasabb, nagy kár volna elmulasztani ezt a kiváló fogadást. A csapat egészen biztos nem marad a 6. helyen.

A bukik egy kicsit megleptek, hiszen az elemzésem írása alatt az esélyeket egyenrangúnak tették, ugyanis mindkét csapatra a győzelem esetében 2,7 értékű oddsok vannak kiírva. Átnéztem még néhány más elemzést amiatt, hogy talán csak nekem lenne ilyen benyomásom a csapatról, de nem is találtam más véleményt, mint a vendégek győzelme. Még talán a gólok számára érné meg fogadni, a gólok száma 0-4 között lesz.

A mi tippünk: Liverpool győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,70 szorzóval

Rate the review