Slavia Prague – Inter Milan 27.11.

Labdarúgás, szerda, 2019,  November 27, Bajnokok Ligája, 21:00 

Slavia-nak az összes Bajnokok Ligája mérkőzését idegenben kellene játszani, legalábbis az eddigi eredményei ezt sugalják. Idegenben Slávia 2 mérkőzést játszott, bennük döntetleneket szerzett, otthon szintén 2 mérkőzést játszott, azonban mindkettőt elveszítette. Persze, ez egy kicsit túlzás, mert éppen a hazai párbajaiban volt a csapatnak sok gólhelyzete, de csak egyetlenet valósított meg, Barcelona ellen, amely párbaj végül 1:2 eredménnyel végződött. Dortmunddal otthon Slavia 0:2 erdménnyel szenvedett vereséget, de itt szintén nagyon sok gólhelyzetet hagyott ki a csapat. Most Inter Milano érkezik Prágába. Slávia Olaszországban képes volt gólt szerezni, itt kiváló 1:1 volt a végeredmény. Igaz, a döntetlen jó volt, de ha vissza nézünk a mérkőzésre, akkor láthatjuk, hogy itt a csapat nyerhetett volna, és kellett volna neki nyerni. Inter ebben a párbajban egyáltalán nem játszott jól.

Inter Milano főleg támadó típusú játékot játszik, annál jobban ebben a párbajban, mert nagy szüksége van a 3 pontra. Erről elsősorban Inter utolsó veresége tehet Dortmundban 2:3 végeredménnyel. Internek a harmadik helyen már 3 pont hiánya van a második Dortmunddal szemben, és ez már igazán sok. Nem beszélve arról, hogy Dortmund az utolsó körben éppen otthon játszik Slavia ellen, ami még jobban Dortmund javára szól. A táblazatban azt is láthatjuk, hogy a legtöbb gólt éppen Inter kapja, Barcelonában 2 gólt, Dortmundban hármat. És az említett döntetlenben Milanoban Inter csak a legvégén egyenlített a végső 1:1-re. Inter védelmében egy szóval vannak hibák, amelyeken javítani kellene a csapatnak. Ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy Slavia is szerezhetne gólt ebben a párbajban.

A fogadásokra több lehetőséget is reálisnak látok, szerintem mindkét csapat gólt szerez, a gólok száma legalább 2 gól lesz, majd az utolsó lehetőség, hogy Inter nem szenved vereséget Csehországban. Inkább azt hiszem, hogy győzni fog, de biztos ai biztos, bár a labdarúgásban nembiztos semmi sem.

A  mi tippünk: Inter Milan győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál 1,61

more: www.theplayoffs.com.br

 

Slavia Prague – Inter Milan 27.11. 5.00/5 (100.00%) 1 vote