Mönchengladbach -Mainz 4.11.

Labdarúgás, szombat, 2017 November 4, Németország, Bundesliga, 15:30

Mönchengladbach csapatából egy kicsit mindig zavarban vagyok, összességében ugyan nem boldogulnak rosszul, de néhány eredményektől megáll az ész. Minden kellemes meglepetésre, mint a győzelme volt Hoffenheim felett és a döntetlene Lipcsével, várakozott egy kijózanodás – egy totális vereség Leverkusennel és Dortmunddal. Ennek ellenére is úgy gondolom, hogy hazai pályán Mainz ellen nem haboznak. Azért is, hogy Mainz idegenben csak mint ha fele erővel játszanának. Mönchengladbachból érezni az óriási potenciált és biztosan szeretne visszatérni a Bajnokok Ligájába. Ez ugyan vitás, hogy sikerülnie fog ez neki, de a klub vezetősége ezért mindent teljesített, érdekes neveket hozott a klubhoz. A csapat a múlt szezonban a 9 helyen végzett, mivel az utolsó néhány évben megmutatta, hogy jobra is képes. Dieter Hecking a jelenlegi edzője, aki tavaly a csapatot a 14. helyen vette át, mindent megcsinált a jobb érdekében. A csapat jelenlegi hazai mérlege 3-0-2, megverték itt a 20. Kölnt, 12. Stuttgartot és a 4. Hannovert, de vereséget szenvedtek a 10. Frankfurt-ól és a 8. Leverkusentől. De az utolsó párbajban meglepően megverték a 7 Hoffenheimeta saját stadionján.

Mainz a múlt szezonban a 15. helyen végzett. Egy olyan csapat számára, amely még két éve az Európa Ligában játszott ez egy pofon volt. Mainz eddig csak otthon szedi a pontjait, a mérlege idegenben jelenleg 0-1-3, amikor Bayern ellen szenvedett vereséget, szintén Schalke és Stuttgart ellen. Az egyetlen pontot idegenben a 14. Wolfsburgtól szerezte. Nem voltak könnyű ellenfelei, de most sem nem lesz könnű a szombati ellenfele sem. A nyáron a csapat nem sokat változott, Abdou Diallo érkezett, de nem sokat játszott, és René Adler kapus. René két párbajjal ezelőtt megsérült és egy kis ideig hiányozni fog.

A házigazda győzelmére fogadok, de a Bundesliga elégé kiegyensújzott verseny, így mindig érhet meglepetés, ezértnem nagy bizalmat adok ennek a tippnek. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: Mönchengladbach győzelme – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,75

Mönchengladbach -Mainz 4.11. 5.00/5 (100.00%) 1 vote