Midtjylland – Malmö FF 30.08.

Labdarúgás, csütörtök, 2018 Augusztus 30, UEFA Európa Liga, 19:15

Ahogyan megjósoltam, az első párbajban svéd pályán mindkét csapat sikeres volt, 2:2 volt a végeredmény. A csütörtöki visszavágón is mindkét csapat szerintem gólt szerez majd. Midtjylland erbe a párbajba egy apró előnnyel indul, ugyanis 2 gólt szerzett az ellenfele stadionján. Két olyan klub találkozik, amely prioritása a támadás. Az utolsó kölcsönös párbajai eredményei 1:1, 2:1, 2:2. A két csapat góllal bünteti az ellenfele hibáit a védelemben. A bizonyíték az, hogy Malmö volt a jobb csapat az első párbajban, a gólhelyzetek kidolgozása jobb volt, 15 kisérletből 4 ment közvetlen a kapu felé, ebből 2 talált a hálóba. Midtjylland volt ugyan a rosszabb csapat, de a hatékonysága jobb volt, csak 3 lövése volt a kapura, ebből 2 egészen a hálóig jutott el. Midtjylland formana jelenleg kiváló,az utolsó 7 párbajában egészen 5 alkalommal Tudory győzelmet szerezni és kétszer döntetlent ér tel. Az elsárbajban Maloval, majd a Bajnokok Ligája selejtezőjében Astanával 0:0. Ebben a 7 párbajban 16 gólt szereztek, ami több, mint 2 gól egy párbajban. Midtjylland a tavalyi évadban igazán jól lövöldozött, 60 gólt szerzett és 29 gólt kapott. A hazai párbajaiban igazán sok gólt láthattunk, a hazai párbajokban 36 pontos találata volt, ez volt a második legjoébb csapat hazai pályán. De sok gólt kapot tis, 14 gólt.

A jelenlegi évadban 3 bajnoki párbajban csak 1 gólt kaptak, de meg kell említeni, hogy inkább rosszabb csapatokkal játszottak a dániai bajnokságon. Az első jobb csapat Malmö jobban tesztelte a csapat felkészültségét. A csapatot Gustav Wikheim vezeti, aki az új szezonban már 5 gólt szerzett. Sikeres volt az elso párbajban is Malmö ellen. A vendet csapat formana is nagyon tisztességes, az utolsó 7 párbajából 3 győzelme van és 4 döntetlene. Ezekben a találkozókban nagyon támadó jellegű focit láthattunk. Bennük 8 gólt szereztek.

Mivel mindkét csapat tud gólokat szerezni és hibákat követ el a védelemben, dinamikus, gyors focit játszanak, ezért merek fogadni, hogy mindkét csapat legalább 1 gólt tud majd szerezni.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,90

 

Midtjylland – Malmö FF 30.08. 5.00/5 (100.00%) 1 vote