M´gladbach-Bremen 15.12.

Labdarúgás, kedd, 2015 December 15, Németország, DFB Pokal, 19:00

A karácsonyi ünnepek előtt már hagyományosan sokkal szűkebb a fogadási lehetőségek köre, de talán ezekből is lehet választani érdekes és csábító fogadásokat. Személyem szerint nékem nagyon tetszik a német kupa nyolcad döntője a hazai M´gladbach és Bremen között. Úgy gondolom, hogy ezen a találkozón több gólt is láthatunk majd, a rangadó csapat is bebizonyosodik és a házigazda fog örülni a győzelemnek. Hiszen Borussia utolsó 13 párbajban külömböző versenyeken nem szebvedett vereséget, 5 döntetlen volt a végeredmény, a többi győzelem, mint idegenben, úgy otthon is. Ez a 13 párbaj utoljára december 5.-én koronázva volt a hazai győzelemmel a legendás Bayern ellen, bár a csapat hírneve az utolsó 2 párbajában egy kis repedést kapott. Először a Bajnokok Ligája utolsó fordulóján Man. City stadionján 2:4, és mivel hogy Sevilla otthon megverte Juventuszt, M´gladbach számára a kupai Európa véget ért. De szombaton még egy borzalom jött, Borussia teljesen leégett a német Bundesliga versenyén, amikor Leverkusen csapatától 0:5 vereséget szenvedett!

Bremen a bundesligában csak a 15. helyen van, 4 győzelemmel, 3 döntetlennel, 9 vereséggel, 16:30 a gólaránya, ez azt jelenti, hogy átlagban 2,88 gól volt látható egy mérkőzésén. M´gladbachnak nagyon nagy szüksége van javítani az önbizalmán, hogy nyugott ünnepek várjonak a csapatra, tehát más eredmény, mint győzelem nem jöhet szóba. A csapat a Bundesliga 16 párbajában 31 gólt tudott szerezni, de 28 kapott is, átlagban ez 3,69 gól egy párbajban. Legalább 3 gól volt látható az utolsó 15 egymásközti párbajból tíz alkalommal. Bár M´gladbach csapata kétségtelenül jobb minőségű, nagyobb támadó erővel, tud gólokat adni, de borussia védelme is azért nem hibátlan. Ez azt jelenti, hogy a vendégek is sikeresek lehetnek.

Tehát fogadni a gólok számára lehetséges, azután Borussia győzelmére, vagy a lehetőségre, hogy mindkét csapat szerez gólt. Ezeket a tippeket lehet kombinálni is több változatban, de a tiszta „egyes“ is jó választás a szelvényre.

A mi tippünk: M´gladbach győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,70 szorzóval

Rate the review