Malmö FF – Chelsea 14.02.

Labdarúgás, csütörtök, 2019 Február 14, UEFA Európa Liga, 21:00

Malmö egy svéd csapat, amely az alapcsoportból olyan csapatok közül jutott tovább, mint Besiktas, Genk és Sarpsborg, 9 pontot szereztek 2 győzelemért és 3 döntetlenért. A csapat érrtéke 18 millió euróra van értékelve és a hazai játékosokon kívül van itt 10 külföldi is.  A híresebb nevek közül csak Melichárek, Strandberg, vagy Markus Rosenberget említjük meg. Tehát Malmö játéka a csoportokban egyáltalán nem volt rosz, az előkészítőkben sem. Főként a magas győzelme Lungby stadionján1:5 említésre méltó. Végül a második helyről jutott tovább a csoportból.

Malmö ellenfele az erős Chelsea. A kérdés azonban az, hogy milyen erős lesz a motivációja. Nem bízok abban, hogy jobban, mint a svéd egység. Ezenkívül az utolsó két veresége idegenben először Bournemouth ellen 4:0 majd azutolsó bajnoki körben Manchester City stadionján 6:0 arról tanúskodik, hogy a védelemben nagyon sok a lyuk és nem olyan a védelme, ahogyan ezt Sarri edző kívánná. Természetesen, még mindig Chelsea csapatáról van szó, amely rendelkezésére olyan játékosok állnak, mint Hazard, Higuain, Kante, Luiz, Rudiger, Azpilicueta és mások, ezért várható, hogy legalább egy gólt képesek lesznek beadni a svéd egységnek. De meg vagyok győződve arról is, hogy nem marad tiszta számlája Chelsea csapatának sem a végső síp után. Főként, ha az utolsó mérkőzéseire nézünk. Chelsea ellenfelei a csoportban Bate, Mol Vidi és PAOK voltak, és a csoportjukat 16 ponttal nyerték meg, amikor csak az utolsó párbajban Magyarországon váratlanul 2:2 döntetlent játszottak. A csapat kádere értéke 861 millió euró. Az angol csapat valószinűleg nem szeretne semmit alábecsülni és nagyon komolyan veszi a párbaját a svédek ellen.

Fogadni, természetesen, ha a győztesre szeretnének, akkor Chelsea javára fogadjanak, nem valószinű, hogy Malmö győzne. De szerintem ha a gólokra szeretnének fogadni, akkor mindkét csapat gólt szerezhetne., főként ha figyelembe vesszük Chelsea utolsó teljesítményeit.

A  mi tippünk: minkdét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,74

 

Malmö FF – Chelsea 14.02. 5.00/5 (100.00%) 1 vote