Liverpool-Swansea 28.10

Labdarúgás, kedd, 2014 Október 28, Capital One Cup, 21:00

Capital One Cup

A liverpooliak a múlt héten otthon a Bajnokok Ligáján kikaptak Real Madridtól 0:3 és a hétvégén sem ragyogtak a hazai bajnokságon. A tizedik Hull csapatával csak 0:0 döntetlent játszottak és a táblázatban így „csak“ a hetedik helyen vannak. A Liga Kupában már vékkép nem kellett részt venni nekik, mert az előző fordulón a másodligás Middlesbrough csapatát csak a büntetőből tudták megverni, amelyet 14:13 nyerték meg. Rogers edző a zsúfolt programra tekintettel valószínűleg néhány sztárt kímélni fog akarni, így a csapat felállítása igen csak más lehet az alap csapattal szemben.

És éppen ez lehet esély a vendégek számára, akik két éve a nyolcad döntőben Anfield Roadon 3:1 győztek, és azután már senki sem állította meg őket és a döntőn Bradfordot 5:0 megverték. Valami hasonlót most is meg akarnának ismételni, és minden bizonnyal a minőségük rá megvan. A táblázatban közvetlenül Liverpool előtt vannak azonos pontszámmal és az utolsó fordulóban jó hangulatba jöttek egy hazai győzelemmel Leicester (17.) ellen 2:0. Két gólt Wilfried Bony adott, aki az utolsó három párbajban négy gólt adott. A Liga Kupán már kiselejtezték a liverpooli Evertont egy egyértelmű 3:0 győzelem után, amely meccset a legjobb góllövőjük nélkül játszották.

Az egymásközti párbajokban Liverpool tavalyelőtt otthon egyértelmű 5:0 győzelmet aratott, de tavaly már ez egészen más volt, a 4:3 eredmény magáért beszél. Akik fogadni akarnak erre a meccsre, dupla esélyben arra fogadjonak, hogy a vendégek nem veszítenek. De meg lehet próbálni azt is, hogy mindkét csapat gólt ad.

A mi tippünk: Swansea nem veszít dupla esélyben – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál 1,95 szorzóval

Rate the review