Liverpool-Chelsea 20.1.

Labdarúgás, kedd, 2015 Január 20, Anglia – Capital One Cup, 20:45

Capital One Cup

Reds végre kivárta a jobb eredményeket és az utolsó 14 párbajból csak egyetlenet veszítettek el a negyedik Manch. United gyepén 0:3. Azután nyolcszor játszottak vereség nélkül és az utolsó hatban, beleértve a győzelmet az Angol Kupán, a pontokat csak a hazai döntetlenben veszítettek a huszadik Leicesterrel. Két győzelmük idegenben Sunderlanddal (16.) és Aston Villával (14.) tiszta számlával megadta a csapatnak a szükséges önbizalmát. Az alapcsoportba sorolhassák magát ismét Gerrard kapitány és teljesen rendben van már Johnson és Lallana is.

A vendégek idegenben az idei szezonban minden fronton kiválóan játszonak. De nem kerülték ők sem ki a habozást az év végén, év elején, amikor Southamptonban (3.) „csak“ döntetlent tudtak játszani és Tottenhammal (6.) egy lövöldözés után 3:5 vereséget szenvedtek. De az utolsó fordulóban Swanseát (9.) megverték idegenben 5:0 és étvágyat kaptak így a liga Kupa előtt. Az egység egyetlen kérdőjele a kapus Petr Cech lesz, aki a három párbajban nem engedett be egy gólt sem, és a sérülése után az érkező Courtois a kispadon maradhat. Az egymásközti meccsekben Chelsea kétszer egymás után sikeres volt az ellenfél stadionján, amikor tavaly 2:0 győzött, és az ez évi szezon novemberjén 2:1. Most sem nem Chelsea húzza a rövidebbet, bármég a visszavágó is a csapatra vár.

Másképen mindkét csapat jó formában van a bajnokságon, és ha az edzők nem fogják nagyon akarni kímélni a játékosokat, egy nagyon érdekes meccset láthatunk. A két csapat párbajain sok gólt tudnak szerezni a játékosok, mindkét csapat sokat és jól támad, így nyugottan lehet fogadni a gólok számára, mert nagyon nehéz megjósolni a győztest. Természetesen várható az is, hogy mindkét csapat szerez ma gólt. Az én véleményam az, hogy a vendégek győznek ma.

A mi tippünk: a gólok száma 2,5 felett lesz – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,96 szorzóval

Rate the review