Lecce – Cagliari 24.11.

Labdarúgás, szombat, 2019, November 24, Olaszország, Serie A, 20:45       

Hát, ebben a mérkőzésben egyértelműen a gólok számára fogok fogadni. Azért, mert az olasz bajnokságról van szó és egy olyan mérkőzésről, ahol kiváló gólszerzők játszanak, Lecce és Cagliari. Lecce esetében átlagban 3,3 gól esik egy mérkőzésen, öszesen 12 mérkőzésben 40 gól esett, ami nem kevés. Már csak Lazio és Sassuolo párbajaiban esik több gól. Ezek szerint néznek ki az eredmények is a táblázatban az utolsó bajnoki találkozókból. Lecce esetében az eredmények 2 : 4, 2 : 2, 1 : 1, 1 : 1, 2 : 2, 1 : 3, tehát 6 mérkőzésben minden alkalommal legalább 2 gól esett, öszesen tehát 22 gól, ami 3,7 gól átlagban. Az egészben az is érdekesség, hogy minden alkalommal mindkét csapat szerzett gólt.

Mit láthatunk, ha Cagliari utolsó bajnoki mérkőzéseire nézünk? A gólok szempontjából ez nagyszerű, 5 : 2, 2 : 0, 3 : 2, tehát 3 mérközésben öszesen 14 gól, hihetetlen 4,7 gól egy mérkőzésre átlagban. Cagliari tartozik talán a legkellemesebb meglepetések közé az olasz bajnokságon az eddigi tevékenységével, mert eddig a kiváló 4. helyen áll, és az olyan gigánsok, mint Napoli, AS Róma, vagy AC Milano csak a hátára bámulnak. Bizonyos különlegesség az is, hogy Cagliari még az idén idegenben egy alalommal sem nem szenvedett vereséget, a mérlege itt 3 győzele és 2 döntetlen, és ellenkezőleg, Lecce otthon az idén még egy alkalommal sem nem győzött. A mérlege 2 döntetlen és 3 vereség. A két csapat kölcsönös mérkőzéseiből az adatok nagyon öregek ahoz, hogy jelentősebb képet mutatjanak, mégis csak itt van néhány eredmény 2 : 1, 0 : 2, 3 : 3, 2 : 3, tehát 4 gól átlagban egy mérkőzésre. Utolsó Lecce párbajában Lazio Roma stadionján 6 gól esett 2:4 eredménynel, Cagliari utolsó párbajában 7 gól esett a hazai 5:2 győzelmében Fiorentina ellen.

Ahogyan az elején leírtam, a gólokra fogadok, legalább 2 gólt láthatunk majd a mérkőzésben. Nem fogadok én a győztesre ebben a párbajban, általában az olasz bajnokság elégé kiszámíthatatlan. Ha pontosan 2 gól esik, a tét vissza jár ebben az esetben, tehát a kockázat nem magas.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2 gól esik  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál  1,34

source: blogdoarmindo.com.br

 

Lecce – Cagliari 24.11. 5.00/5 (100.00%) 1 vote