Lazio Róma – Salzburg RB 05.04.

Labdarúgás, csütörtök, 2018 Április 05, UEFA Európa Liga, 21:05

Úgy Lazio, mint Salzburg is, nagyon vágyanak az Európa Liga elődőntője után. Így ez egy nagyon érdekes párbaj lesz. Salzburg tekintettel arra, hogy kiselejtezte Borussia Dortmundot, könnyedén kiemelt csapat lehetne a tovább jutásra. Ezen túlmenően kiváló formában van és már augusztustól nem szenvedett vereséget. Talán itt mutatkozik az egyik a legnagyobb aspiránsaiból a győzelemre az egész versenyben.  Nézzük a cikket. Salzburg az Európa Ligán már 15 párbajban egymás után verhetetlen volt. Lazio az utolsó 3 Európa Liga párbajban minden alkalommal 2, vagy több gólt kapott.

Ciro Immobile, Jordan Lukaku, Sergej Milinkovič-Savič és Luis Felipe hiányozhatnának Lazionál a visszavágón, ha csütörtökön sárga lapot kapnának. Milinkovič-Savič a hétvégén a bajnokágon csak a kispadon ült, de talán bejut az alapba Luis Albert rovására. Jordan Lukaku a helyért a védelem bal oldalán harcolni fog Patricevel, Senad Lulič ugyanis sérült. Stefan Radut talán valakinek majd helyettesíteni kell ahelyén valakivel. Másképen egy hasonló felállítást várhatunk, mint Dinamo Kijev ellen. Salzburgnál Hwang Hee-Chan szuszpendálva van, így az első találkozón nem jelenik meg. A visszavágón hála a kártyáknak hiányozhatnának Munas Dbbur, Xaver Schlager, Stefan Lainer, Duje Caleta-Car vagy  Diadie Samassekou.

Fredrik Gulbrandsen húzhatna hasznot abból, hogy Hee-Chan-ak pihenni kell. Másképen úgy, mint az ellenfélnél, az Európa Ligán kipróbált tizenegyes ugrik a pályára.

Lazio az utolsó 5 verseny találkozón nem szenvedett vereséget, de csak 2 győzelme van. Hazai pályán az idén a csapat az Európa Ligán verhetetlen, a múltkor Dinamo Kijev ellen 2:2 eredményt ért el. Salzburg nagy formában van és már 35 találkozón egymás után nem szenvedett vereséget. Utoljára az osztrák csapat augusztusben volt meghódítva, a múltkor már kiselejtezte Borussia Dortmundot, így nem kell neki félnie. Salzburg 4 párbajban egymás után nem tartott magának tiszta számlát, de ez Lazionak sem nem sikerült, így várható egy szép, támadó foci.

A  mi tippünk: döntetlen – a legjobb oddsok az Sportingbet fogadóirodánál 3,78

Lazio Róma – Salzburg RB 05.04. 5.00/5 (100.00%) 2 votes