Juventus-Fiorentina 5.3.

Labdarúgás, csütörtök, 2015 Március 05, Olaszország – Coppa Italia 20:45

Coppa Italia

Juventus ebben a szezonban igazán nagyszerűen játszik. A hazai bajnoki táblázatot vezeti a rómaiak előtt. Az idei szezonban csak egy vereséget szenvedett, hiszek benne, hogy a formája megmarad, és a címet megnyeri. A kiemelkedő eredményeket nem csak a hazai bajnokságon mutatja, de az európai színen is. A Bajnokok Ligája csoportkörében ez a csapat találkozott Atl. Madrid, Olympiakos és Malmo csapataival. A második helyről 10 ponttal jutott tovább. A selejtezőn a múlt héten Dortmunddal találkozott, amelyet otthon 2:1 vert meg. Meg kell jegyezni, hogy Juventus sokkal jobban játszott, sokkal több esélyt teremtett, és ha csak egy kicsit lett volna több szerencséje, a végeredmény Juventus számára még jobb lett volna. A csapat igazán erős káderrel rendelkezik – a védelemben ott van például a kiváló olasz Leonardo Bonucci. A tartallékban pedig Artur Vidal, aki Chilet is képviseli. A támadásban Tevez Giovincoval, akiknek segítségével a csapat 52 gólt szerzett a bajnokságon.

Fiorentina jelenleg a bajnokságon az ötödik helyet foglalja el. Bár az eredményei az utolsó fordulókból nem rosszak, a játékuk nem olyan jó, mint Juventusz focija. A két csapat között nagy a külömbség, ha egészében elnézem, Juventusznak csak AS Roma konkurrálhat a bajnokságon, de ez a csapat sem nem olyan jó minőségű, mint Juventusz. Fiorentina már 12 párbajban nem veszítettek meccset egymás után, a csapat motorai Babacar és Mario Gómez. Az utolsó 5 egymásközti párbajban kétszer Juventus volt a győztes (mindkétszer 1:0), kétszer döntetlen volt a végeredmény, és egyszer a mai vendégek 4:2 győztek.

Fogadni a házigazda győzelmére ajánlatos, nem túl magas oddsokkal, kiegészítőnek hozzá adhatunk fogadást a gólok számára, legalább kettőt szerez a két csapat, és talán mindkét csapat gólt szerez.

A mi tippünk: Juventus győzelme – a legjobb oddsok a Betfair fogadóirodánál 1,66 szorzóval.

Rate the review