Hoffenheim-Schalke 23.9.

Labdarúgás, szombat, 2017 Szeptember 23, Németország, Bundesliga, 15:30

Előttünk a német Bundesliga 6. köre, benne találkoznak Hoffenhaim és Schalke. Hoffenheim jelenleg a táblázat 3. helyén van, ebből látszik, hogy a csapat folytatni akarja a tavalyi jó szezont, amikor végül is a 4. helyen végeztek. Így bejutottak a Bajnokok Ligájába, de nem sikerült nekik kvalifikálni magukat, így döntött a kíméletlen sorsolás. Végül a csapat az Európa Ligában kötött ki, ahol szintén nem voltak sikeresek, Bragával 1:2 vereséget szenvedtek. A Bundesligában 11 pont van a számláján 3-2-0 mérleggel és 9:5 gólaránynal, ami 2,8 gól egy párbajban. Utoljára Hoffenheim három pontot ellopott Mainznak, szintén Bayern Münchent meg tudta verni, amikor 2:0 győzelmet szereztek otthon. A csapat nagyon támaszkodik az erős támadóira Kramarič és Wagner-re, ezek veszélyesek az ellenfelek védelme számára.

Schalke 5 kör után a 6. helyen van, amikor 9 pontot szedett ossze 3-0-2 mérleggel és 7:6 gólaránnyal, tehát 2,6 gól egy párbajban. A csapat felejteni akarná a nem túl sikeres szezonját, ahol csak a 10. helyen helyezkedett el, és így a harcokba az európai kupákért be sem nézett. Schalke Hannover pályáján kikapott 1:0 már a második körben és utoljára otthon Bayerntől 0:3, ami egy kicsit várható is volt, mert a bajor egység igazán világ csúcs.

Ebben a párbajban inkább a házigazda győzelmére fogadnák, aki otthon kiválóan játszik és képes itt pontoktól megfosztani nehezebb ellenfelet is, mint például Bayern München. Bízok benne, hogy a két említett támadó jól befűt Schalke védelmének. De másrészt Schalke szintén nagy teljesítményeket képes nyújtani és a csapata nagyon jó minőségű. Úgy gondolom, hogy a csapat a párbajba beleadja a teljes erejét, tehát meglepetést is okozhat. Mivel nehéz igazán egy jó tippet adni arra, hogy melyik csapat lesz a győztes, ezért inkább a gólok számára fogadok, itt több lehetőség is elképzelhető. A nagyon óvatossak az első pillantásra alacsony szorzóval arra fogadhatnak, hogy legalább 1,5 gól esik a párbajban. A bátrabbak pedig 2,5 gólt fogadnak majd. Az a lehetőség is bejöhetne, hogy mindkét csapat gólt szerez. Tessék választani!

A  mi tippünk: A két csapat legalább 2,5 gólt szerez – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,83

Hoffenheim-Schalke 23.9. 5.00/5 (100.00%) 1 vote